Kamalat äidit®-vertaisviikonloppu teinien äideille 19.-21.8.2022!

Oletko murrosikäisen äiti? Haaveiletko omasta ajasta – hetkestä oman hyvinvoinnin ja jaksamisen äärellä? Kaipaatko ajatustenvaihtoa muiden samassa elämänvaiheessa olevien äitien kanssa?

Tule mukaan Kamalat äidit®-viikonloppuun Vihdin Riuttarantaan!

Kamalat äidit®-vertaisviikonlopussa pääset pohtimaan omia haaveitasi ja unelmiasi, keskustelemaan arjen iloista ja haasteista, rentoutumaan ja liikkumaan lempeästi luonnossa sekä syömään hyvin. Viikonlopun aikana voit ottaa aikaa itsellesi ja saada samalla vertaistukea toisilta äideiltä.

Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina 19.8. klo 19 iltapalalla ja päättyy sunnuntaina 21.8. klo 13 lounaaseen.

Viikonlopun hinta on 150 € sisältäen täysihoidon, majoituksen yhden hengen huoneessa sekä ohjelman. Mukaan mahtuu 14 osallistujaa. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Viikonlopun ohjelma (aikataulu tarkentuu myöhemmin, muutokset mahdollisia):

Perjantai 19.8.2022

Klo 19 alkaen
Saapuminen ja tervetuliaismalja
Iltapala
Kohtaaminen nuotiolla
Lepoa ja rentoutumista, mahdollisuus saunoa ja uida

Lauantai 20.8.2022

Aamupala
Teiniperheen elämää – Kamalat äidit® -vertaistoimintaa
Lounas
Voi hyvin, jaksa paremmin – oman hyvinvoinnin äärellä, toimintaa ja tehtäviä
Päiväkahvit/-teet
Tee mitä huvittaa – suppailua, oleilua, hemmottelua, käsitöitä, askartelua, lepäilyä, liikkumista
Päivällinen
Lempeä villasukkajooga (Joogantai)
Saunomista, uimista, iltapalaa

Sunnuntai 21.8.2022

Aamupala
Rentouttava kehonhuolto ja aamuvenyttely
Sinun haaveesi, sinun unelmasi – aarrekarttatyöskentelyä
Lounas klo 13
Turvallista kotimatkaa!

Kamalat äidit®-vertaisviikonloppu toteutetaan Suomen NNKY-liiton Kamalat äidit® -toiminnan ja Vihdin seurakunnan yhteistyönä luonnonkauniissa ympäristössä Riuttarannan leiri- ja kurssikeskuksessa Moksjärven rannalla Vihdissä: https://www.vihdinseurakunta.fi/kirkko-ja-tilat/riuttarannan-leirikeskus

Viikonlopun ohjaajina ovat Kamalat äidit -vertaisohjaajat Hanna Suhonen ja Lotta Saine Vihdin seurakunnasta sekä Vaula Hacklin Suomen NNKY-liiton Kamalat äidit -toiminnasta.

Ilmoittautuminen Kamalat äidit® -vertaisviikonloppuun: https://bit.ly/kamalat-aidit-leiri
Mahdolliset peruutukset viimeistään 4.8.2022, jonka jälkeen osallistumisen peruutus maksutta vain sairaustapauksissa. Minimiosallistujamäärä on 10.

Lisätietoja vertaisviikonlopusta:

Kamalat äidit -toiminnan päällikkö Vaula Hacklin, Suomen NNKY-liitto, vaula.hacklin@ywca.fi (30.6.2022 saakka ja 8.8.2022 alkaen)

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Hanna Suhonen, Vihdin seurakunta, hanna.suhonen@evl.fi, p. 040 356 4512 (1.8.2022 alkaen)

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Lotta Saine, Vihdin seurakunta, lotta.saine@evl.fi, p. 040 356 9217 (4.8.2022 alkaen)

Kamalat äidit -toiminnalla on tarvittaessa mahdollisuus tukea muutamaa osallistujaa taloudellisesti viikonlopun osallistumismaksussa. Jos osallistumismaksu on este osallistumisellesi, olethan yhteydessä: kamalataidit@ywca.fi (30.6.2022 saakka ja 1.8.2022 alkaen, heinäkuussa Kamalat äidit -toiminnan työntekijät ovat kesälomalla).

Kamalat äidit vertaisviikonlopun mainos


Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua vertaistoimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, jaetaan murrosikään liittyvää tietoa sekä kannustetaan äitejä jakamaan ajatuksiaan muiden samassa elämäntilanteessa olevien naisten kanssa.