Etsimme osa-aikaista assistenttia Kamalat äidit® -toimintaan!

Haluatko kokemusta järjestötyöstä? Suomen NNKY-liitto hakee assistenttia STEA:n rahoittamaan valtakunnalliseen Kamalat äidit® -toimintaan.

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen 10.5.-30.6.2021 ja 1.8.-31.12.2021 väliselle ajalle käytännön töissä avustavaa työntekijää. Työsuhde on osa-aikainen (15-20 h/vko). Työtä voi tehdä osin etänä ja osin toimistollamme Helsingin keskustassa.

Kamalat äidit® -toiminta tarjoaa vertaistukea murrosikäisten lasten äideille. Kamalat äidit -vertaisryhmänohjaajia on koulutettu jo yli 300 ja satoja äitejä on osallistunut vertaisryhmiin eri puolilla Suomea ja verkossa.

Kamalat äidit -assistenttina avustat koordinaattoria ja projektityöntekijää markkinointiin, hallintoon, koulutuksiin ja tapahtumiin liittyvissä tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. yhteydenpito ryhmänohjaajiin suomeksi ja englanniksi, alkavien vertaisryhmien mainonnassa avustaminen, materiaalien postitus, sähköpostin hoitaminen ja ohjaajarekisterin, verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen sekä osallistuja- ja ohjaajapalautekyselyissä avustaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, joustava, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyöhön ja pystyt hoitamaan asioita myös englanniksi. Tehtävässä on mahdollisuus joustaviin työaikoihin ja se soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Lisätietoja: Vaula Hacklin (p. 050 5863 776), Kamalat äidit -päällikkö: 22.4.2021 klo 10-12, 26.4.2021 klo 15-17 ja 27.4.2021 klo 14-15.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.4.2021 mennessä osoitteeseen vaula.hacklin@ywca.fi. Merkitse otsikkokenttään ”Kamalat äidit/assistentti”. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Maailmanlaaja NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja vahvistaa tyttöjen ja nuorten naisten johtajuutta Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä, joka kouluttaa, tiedottaa ja vaikuttaa sekä julkaisee Näkyvä Nainen® -jäsenlehteä ja hoitaa valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.