Voimasiskot starttaa lokakuussa

Tervetuloa Voimasiskoksi!

Voimasiskot - Meistä jokainen on voimasisko

Jyväskylän NNKY:llä aloitamme lokakuussa naisten voimavarojen ja tunnetaitojen Voimasiskot-ryhmän.

Ohjaajina toimivat Tanja Nieminen ja Sirkku Ingervo. Ryhmään voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset naiset ilman yläikärajaa.

Voimasiskot on maksuton ja luottamuksellinen voimaannuttava vertaisryhmä, jossa voit tulla tietoiseksi omista juuristasi, jakaa omia kokemuksiasi, vahvistaa itsetuntemustasi ja tunnetaitojasi. Edellytämme sitoutumista tapaamisiin.

Ryhmä sopii itsetutkiskeluun ja oman voiman etsimiseen. Ryhmän teemoja käsitellään keskustellen ja harjoituksin. Kyseessä ei ole terapia tai sielunhoito, eikä sitä suositella akuutin elämänkriisin aikana. Ryhmän maksimikoko on 8 henkeä. Ryhmässä ei ole hengellistä sisältöä.

Voimasiskot kokoontuu Jyväskylän NNKY:llä seuraavin teemoin (alustavasti):

Ma 16.10. klo 18.15-20.15 Tervetuloa Voimasiskoksi/ Minä ja juureni
Ma 23.10. klo 18.15-20.15 Kuka minä olen – oma tarinani ja elämäni kaari
La 11.11. klo 10-15 Tunnen tunteeni sekä Kun olen vihainen – tietoiseksi omasta aggressiosta (sis. keittolounas)
Ma 20.11. klo 18.15-20.15 Aggressio voimavaraksi
Ma 4.12. klo 18.15-20.15 Naiseuteni ja seksuaalisuuteni
La 16.12. klo 10-15 Ruumiini, ei ja kyllä sekä Myötätunto ja voimavarat (omat eväät/nyyttärit)
Ma 18.12. klo 18.15-20.15 Unelmani ja tavoitteeni
(Varalla ma 8.1.)

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on eri ikäisten, rohkeasti toistensa, yhteisöjensä ja koko maailman hyväksi toimivien naisten ja tyttöjen maailmanlaaja ekumeeninen liike. NNKY rakentaa yhdenvertaista, oikeudenmukaista ja välittävää yhteiskuntaa, jossa kaikkien on turvallista elää ja toimia. Liike vaikuttaa ja viestii tasa-arvokysymyksistä ja tukee tyttöjä ja naisia eri elämänvaiheissa. Jyväskylän NNKY:n tarkoituksena on kaikenikäisten naisten henkisen elämän rikastuttaminen. Järjestämme erilaisia toimintaryhmiä ja tapahtumia, joissa voi olla sekä hengellistä että ei-hengellistä sisältöä. Voimasiskojen tapaamisiin emme sisällytä hartauksia. Pyrimme siihen, että jokainen saa osallistua omana itsenään ja jakaa itsestään sekä uskostaan tai muusta elämänkatsomuksestaan sen verran kuin haluaa. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: voimasiskotjkl@gmail.com
040 740 4472 / Tanja (1.8. alkaen ma, ke-pe 9-15)

Takaisin Jyväskylän NNKY:n pääsivulle