Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Äitien illat – Kuinka kohdata kehittyvän nuoren seksuaalisuus?

27.10.2020 klo 18:00 19:30

Mietityttävätkö nuoren seksuaalisuuteen liittyvät asiat?
Tule mukaan Kamalat Äidit®-toiminnan järjestämälle verkkoluennolle nuoren seksuaalisuudesta tiistaina 27. lokakuuta klo 18-19:30.

Luennolla puhujana seksuaalikasvattaja Juulia Saari. Luento rakennetaan äitien toiveiden ja kysymysten pohjalta. Juulia Saari on koulutukseltaan teologi ja pian valmistuva seksuaalikasvattaja. Hän kohtaa seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden teemat rohkeasti ja ammattimaisesti pyrkien herättämään kuuntelijoissa niin pohdintaa kuin ymmärrystäkin. Luennon tarkoitus on antaa asiallista tietoa, lämmintä tukea ja toimintaohjeita seksuaalikasvatuksesta murrosikäisten äideille.

Yhteistyössä NNKY:n Kamalat äidit -toiminnan kanssa toteutettu luento on osa Saaren seksuaalikasvatusopintojen lopputyötä.

Kamala Äiti! Onko sinulla tai nuorellasi kysyttävää? Voit kirjoittaa pohdintasi, kysymyksesi tai toiveesi ilmoittautumisen yhteydessä olevaan viestikenttään.

Luento suunnitellaan osallistujien toiveiden perusteella. Kysymyksiä käsitellään yleisellä tasolla, ilman nimiä tai muita lähettäjää yksilöiviä tietoja.

Esimerkkejä kysymysteemoista:arvot, asenteet, ehkäisy, häpeä, identiteetti, itsemääräämisoikeus, itsetyydytys, kuukautiset, media, murrosikä, myytit, nautinto, neitsyys, nuoruus, porno, rajat, seksi, seurustelu, sukuelimet, sukupuoli, suostumus, tabut, tunteet, turvallisuus, ujous, yksityisyys.

Luennolle mahtuu mukaan 50 osallistujaa.

Ilmoittauduthan osoitteessa: https://fi.surveymonkey.com/r/2LPS8BQ

Lämpimästi tervetuloa ❤

Juulia Saaren luento on ensimmäinen syksyllä 2020 järjestettävistä murrosikäisten äideille suunnatuista Kamalat äidit® – Äitien illat-verkkoluennoista.