Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kamalat (Uusperhe)Äidit verkkovertaisryhmä

Toistuva tapahtuma näytä kaikki

23.11.2021 klo 18:00 19:30

Uusperheen muodostuminen on aina toisiinsa rakastuneiden aikuisten valinta, joka vaikuttaa väistämättä perheeseen kuuluvien lasten ja nuorten elämään. Teini-iän tarkoitus on auttaa nuorta irrottautumaan perheestä ja luomaan omaa, itsenäistä roolia maailmassa. Jo pelkkä teini-ikä ajaa nuoret ja vanhemmat usein ristiriitoihin, puhumattakaan tilanteesta, jossa teiniä ilmestyy ”komentelemaan” uusi, vieras ihminen, uusine vieraine ja ärsyttävine tapoineen. Lapset, etenkin teinit, kasvattavat vanhempiaan, ei vain toisin päin.

Miten uuden rakkauden, uusperheen ja teini-iän myrskyt sitten voi onnistuneesti yhdistää? Miten muut ovat siinä onnistuneet? Tätä käsitellään Suomen Uusperheiden Liitto ry:n ja Kamalat Äidit®- toiminnan (NNKY) yhteistyössä järjestämässä verkkovertaisryhmässä zoom-alustalla. Ryhmään mahtuu maksimissaan 7 henkeä ja toivomme osallistujilta sitoutumista siihen. Vertais- ja ammattilaisohjattu ryhmä kokoontuu päiväsaikaan klo 11:30-13:00.

6 tapaamiskerran verkkovertaisryhmä joka toinen viikko tiistaisin klo 18:00-19:30. Ensimmäinen kerta on 9.11. ja muut kerrat ovat 23.11. ,7.12., 21.12., 4.1. ja 18.1.

Kertojen teemat ovat:

  1. Arki tässä ja nyt 
  2. Teini-ikäisen vanhemmuus
  3. Oma nuoruus
  4. Vanhemmuuden roolit, vanhemman ja nuoren vuorovaikutus
  5. Toiveteema
  6. Katse tulevaisuuteen

Lisää infoa täältä