Kamalat äidit-ohjaajaperehdytys, osa 1 suomeksi

Osa I: toimintamalliin tutustuminen ja ohjaajana toimiminen (verkkokoulutus). Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä! https://link.webropol.com/s/kamalataidit-perehdytykset-s22

Vanhempana tänään – koulutus ryhmänohjaajille

KOULUTUS RYHMÄNOHJAAJILLE: Millaista on olla nuoren vanhempana tänään, mikä vie voimavaroja, mikä auttaa jaksamaan? Yhteistyössä Mieli ry. Jos haluat ilmoittautua, laita viestiä kamalataidit@ywca.fi.

Ohjaajien vertais- ja virkistysviikonloppu

Hotelli Helka Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki

Viikonlopun aikana rentoudutaan, pysähdytään hetkeksi tärkeiden teemojen äärelle ja kohdataan toisia ohjaajia vertaistuen merkeissä. Viikonloppu toteutetaan Hotelli Helkassa ja yhteistä ohjelmaa on luvassa perjantai-illasta lauantai-iltaan saakka.

Recurring

Ryhmänohjaajien etäklinikka

Kamalat äidit ja Voimasiskot -ryhmänohjaajien ohjatut vertaistapaamisetjatkuvat syksyllä 2022! Vertaisryhmien ohjaamiseen liittyvää keskustelua eriteemoista sekä vertaistukea ohjaajien kesken on tarjolla 4.10. ja 15.11. klo 18-19.30. NNKY-vertaisohjaajien tapaamista emännöivät työnohjaaja Liisa […]

Ryhmätyönohjaus

OHJAAJILLE. Tarjolla ryhmätyönohjausta! Haluaisitko tuulettaa ajatuksiasi Kamalat äidit-ryhmien ohjaamisesta? Kaipaatko ryhmän tukea? Tervetuloa mukaan. Työnohjaajana toimii Kati Syrjänen. Jos haluat ilmoittautua, laita viestiä kamalataidit@ywca.fi.