Imatran NNKY

AJANKOHTAISTA:

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous oli 21.3. Veteraani- ja lottamuseolla. Kokoukseen osallistui 10 yhdistyksen jäsentä. Puheenjohtajana jatkaa Sini Kouvonen, hallituksen muut jäsenet ovat Anna-Liisa Kojo, Senja Gerdt, Nadja Rinkinen, Pia Rita, Marita Saloniemi ja Marjatta Ylitalo sekä varajäsenet Eija Jurva ja. Susanna Sorvali. Kokouksen päätyttyä saimme istua kauniisti katettuun kahvipöytään ja saimme myös mielenkiintoisen museo -esittelyn.

Seuraava jäsentapaaminen maanantaina 17.4. klo 17.30 alkaen osoitteessa FysioSaimaa Esterinkatu 11, 55100 Imatra. Meille on tarjolla jumppahetki sekä hoitoesittelyjä, lisäksi kahvi- ja teetarjoilu. Ota rennot joustavat vaatteet. Tervetuloa!

Rukous- ja raamattupiiri joka toinen maanantai klo 15.30-17 Lyhdyssä 23.1., 6.2., 20.2., 6.3., 20.3., 17.4. ja 15.5. tutkimme Luukkaan evankeliumia Minnan johdolla, huomaa 3.4. ja 1.5. ei ole rukous- ja raamattupiiriä. Rukous- ja raamattupiiri psalmeista Lyhdyssä ma 9.1. klo 15.30-17 ja ma 30.1. sekä ke 15.2. klo 16-17.30, Samuli mukana.

Ukulelekerho perjantaisin klo 16-17 Olavinkulman Lyhdyssä ohjaajana Tuija Muona alkaen 13.1.2023. Tiedustelut Marjatta puh 0440918083.

Kanteleryhmä Iki-Ilo perjantaisin klo 17.30-19 Olavinkulman Lyhdyssä ohjaajana Niina Mangström alkaen 13.1.2023. Tiedustelut Niina, puh 0405914988.

Nadjan piiri maanantaisin klo 17-19 joka toinen viikko Sinisellä talolla alkaen 9.1. Tiedustelut Nadja puh 0407375244.

Tyttöjen kerho 8 – 10 -vuotiaille tytöille maanantaisin klo 15.30-16.45 Asemapaikassa osoitteessa Virtakuja 4 alkaen 9.1.2023. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Anna-Liisalle puh 0408459076.

Jäsenlehtenä saamme jatkossa Askel -lehden kahdesti vuodessa keväällä ja syksyllä. Tämä lehti korvaa Näkyvä Nainen -lehden. Ensimmäinen jäsenlehtemme on ilmestynyt joulukuussa 2022 ja se on jaettu koteihin.

Keräämme Imatran NNKY:n historiaa: valokuvia, muistelmia ja lehtijuttuja keväällä 2023 pidettävää tapahtumaa ja yhdistyksen historiikkia varten. Otamme mielellämme vastaan materiaalia ja tulemme myös haastattelemaan.

Leivoimme 13.3. karjalanpiirakoita Karjalaseuran piirakkamestari Maija-Liisa Korhosen opastuksella. Näillä opeilla on hyvä jatkaa. Kiitos Maija-Liisa!

Saimme su 19. ja 26.2. opastusta hengityksessä, äänenkäytössä ja laulamisessa. Kiitos Sini Kouvonen innostavasta ja asiantuntevasta opetuksesta!

Kanteleryhmä Iki-Ilo sai viettää iloista juhlaa 23.2. Kalevalanpäivän tunnelmissa ukrainalaisten koululaisten kanssa Imatran kaupungintalolla sekä ukrainalaisten aikuisopiskelijoiden ja Imatran Seudun Kalevalaisten kanssa Ruokolahdella STEP -opistolla.

Vuoden 2023 ensimmäistä jäsentapaamista vietimme 13.2. koulumuisteluiden merkeissä Anna-Liisa Kojon johdolla.

Joululaulajaisia ja yhdistyksen joulujuhlaa vietimme 16.12. Olavinkulmassa. Saimme laulaa ihania perinteisiä ja uudempiakin joululauluja Sinin säestyksellä, jolloin silmät taisivat kostua jokaiselta. Muistelimme yhdessä lapsuuden joulujamme ja saimme kuulla Maija-Liisan runon samasta aiheesta. Anna-Liisa kertoi meille positiivisia joulujuttuja. Päätimme tilaisuuden jouluevankeliumiin. Kiitos kaikille lämpimiä muistoja herättävästä jouluisesta hetkestä!

Isänpäiväjuhlaa vietimme sunnuntaina 13.11. Olavinkulmassa. Kiitos kaikille juhlavieraille, kiitos rovasti Matti Tuomisto, Sini Makkonen, Ilkka Rusanen, Sini Kouvonen, Maija-Liisa Korhonen, kanteleryhmä Iki-Ilo, Irti -teatterin lapsiryhmä, Anna-Liisa Kojo ja kaikki tarjoiluista ja järjestelyistä vastanneet sekä Imatran kaupunki, joka antoi tarjoiluun lähikulttuuritapahtuma-avustusta! Juhlaan osallistui 60 ihmistä.

Menneitä muistellen – Elämää Niskalammella, Tainionkosken NNKY Niskalammen alueen vaikuttajana -tapahtumaa vietettiin Olavinkulmassa pe 4.11. Kuulimme paljon mukavia muistoja ja keskustelu oli vilkasta. Jäi vielä kerrottavaa tulevillekin tapahtumille. Välillä lauloimme tuttuja pyhäkoululauluja. Varmaan tapaamme vielä samoissa merkeissä. Kiitos kaikille!

Ystävyyskävelyyn torstaina 20.10. osallistui 24 ihmistä. Ennen kävelyä saimme kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja; Ilkka Lampinen esitteli Asemapaikan ja Imatran entisen aseman alueen historiaa, Paavo Martikainen kertoi omakohtaisia kokemuksia kävelyn terveysvaikutuksista ja Marjut Vuotila esitteli Unicefin toimintaa Imatralla. Saimme nauttia myös herkullisesta tarjoilusta ennen kävelemään lähtöä. Kiitos Vuoksenniskan Eläkkeensaajat, Imatran Seudun Sydänyhdistys, Senioriopettajat ja Matkaoppaat, Imatran Unicefin vapaaehtoiset ja NNKY! Sääkin suosi kävelijöitä!

Voimasiskojen vahvuuspäivät 7.-9.10. Helsingissä. Imatran NNKY pääsi osallistumaan päiviin lauantaina ja sunnuntaina. Lauantain ohjelmaan sisältyi liiton uuteen strategiaan tutustumista miettien paikallisosastojen osuutta strategian toteutuksessa. Iltapäivällä osallistuimme piispa Sergein pitämään rukouspalvelukseen Uspenskin katedraalissa. Pääsimme ihastelemaan myös alhaalla olevaa kryptaa. Tämän Jälkeen tutustuimme Tyttöjen olohuone -toimintaan Vuosaaressa. Päivän päätti Illallinen ravintola Tilassa. Sunnuntaina saimme osallistua Hanna-Kaisa Hartalan ohjauksella Pieneen pyhiinvaellukseen.

Voimauttava sukupuu -työpaja 5.-7.10. Kiitos kouluttajallemme Hanna Hirvoselle ja koko ryhmälle tästä yhteisestä koskettavasta matkasta, jonka aloitimme 27.5. Työ jatkuu, tapaamme etäyhteyksin joulun jälkeen.

Muistelukävely Niskalammella 14.9. oli onnistunut, saimme tietoa historiasta ja ihmisistä, miten Niskalammella ennen elettiin. Kuulimme paljon hauskoja muisteluita. Kävimme entisen NNKY:n leikkikoulu- ja kutomorakennuksen paikalla. Moni osallistujista oli aikoinaan käynyt NNKY:n leikkikoulua, pyhäkoulua ja tyttökerhoa. Valitettavasti rakennus tuhoutui tulipalossa 25.9.1989. Nyt muistelemassa oli myös palomestari ”Puna” Kari Hauhia, joka oli ollut tuolloin paikalla työtehtävissä. Kävelyn jälkeen katselimme vielä vanhoja valokuvia juttelun ja kahvittelun lomassa. Kiitos oppaallemme Merja Pokkiselle ja kaikille aktiivisille muistelijoille!

Kanteleleiri Rantalassa oli 26.-28.8. Saimme viettää ihanan kesäisen viikonlopun opiskellen uusia kauniita kappaleita. Tutustuimme lähiympäristön luontoon; kiipesimme Livastinmäelle ja kävimme Helisevänjoen vanhalla myllyllä. Ehdimme piipahtaa myös Rautjärven kylätuvalla Pikkumessuilla. Kiitokset Niinalle hyvästä opetuksesta, kiitos kaikki leiriläiset!

Susanna kutsui meidät kotiinsa lettukesteihin torstaina 18.8. Herkuttelimme letuilla ja saimme ihastella kaunista pihaa ja tsasounaa. Saimme tutustua myös Susannan lemmikkeihin sisällä ja ulkona. Meidän jälkeemme lettukesteihin oli vielä tulossa tyttöjen kerhon tyttöjä äiteineen. Suuret kiitokset mukavasta päivästä Susannalle ja Jormalle!

Teimme sunnuntaina 14.8. retken Oronmyllyn luonnonkauniiseen kesäteatteriin katsomaan esitystä Hiekkaan piirretty. Ryhmämme jäsenet olivat tyytyväisiä esitykseen. Ennen esitystä nautimme yhdessä maittavan aterian. Esityksen jälkeen Minna Koistinen esitteli ryhmällemme Oronmyllyä ja sen toimintaa. Kiitokset onnistuneesta retkipäivästä!

Virkistyspäivä Rantalassa maanantaina 8.8. Marjut Vuotila puhui meille positiivisesta elämänasenteesta ja kiitollisuudesta. Aiheesta syntyi vilkas keskustelu. Saimme nauttia kauniista päivästä, Anna-Liisan ja Lotan tarjoiluista sekä pulahduksesta Tulilampeen. Kiitos Marjutille ja kaikille osallistujille!

Raamattuleiri Rantalassa 2.-3.8. Saimme virkistyä leirillä, nauttia hyvästä raamattuopetuksesta ja ystävyydestä. Kiitos kaikille leiriläisille, opettajillemme Minnalle, Paulalle ja Ullalle sekä keittiön tytöille Anna-Liisalle ja Lotalle.

Virkistyspäivää 11.7. oli Rantalassa viettämässä 12 naista. Saimme virkistyä, vaihtaa kuulumisia ja nauttia Anna-Liisan ja Lotan loihtimia herkkuja. Osaavissa käsissä kukkapenkki ja pihapensas saivat hoitoa ja puitakin pilkottiin ja pinottiin porukalla. Osa meistä ehti käydä tutustumassa Hanna Mangströmin koru- ja tekstiilityönäyttelyyn Rautjärven pitäjäntuvalla. Sauna ja uinti Tulilammessa kruunasivat päivän. Raisakin sanoi uimasta tultuaan, että tämä oli hänen kesänsä paras päivä! Kiitos kaikille ihanille naisille!

Tyttöjen leiri 14.-16.6. onnistui hienosti, vaihteleva sää ei säikäyttänyt. Kiitos reippaille leiriläisille, heidän vanhemmilleen ja kaikille ohjaajille!

Voimauttavan sukupuun lähteillä – oma sukupuuni toisin katsoen -työpajan ensimmäinen jakso pidettiin 28.-29.5. Olavinkulmassa. Etätapaaminen 11.8. klo 10-13, syksyn työpajapäivät 8.-10.9. alkaen klo 10. Kouluttajana toimii Voimauttavan valokuvan menetelmäohjaaja Hanna Hirvonen.

Talkoopäivää vietettiin Rantalassa 31.5. ; 9 ahkeraa talkoolaista ahersi siivouksen ja puutöiden parissa sekä keittiöhommissa. Kiitos kaikille!

Kiitos Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Karjalan rahasto apurahasta Tehtaan tytöistä Voimasiskoiksi – Imatran NNKY:n satavuotinen tarina -tapahtuman järjestämiseen ja historiikin kokoamiseen!

Suomen NNKY -liiton puheenjohtaja Leena-Maria Sevón vieraili luonamme 12.5. Suunnittelimme yhteistyötä sekä liiton että lähialueilla toimivien yhdistysten kanssa leppoisassa ilmapiirissä. Kutsuimme Kotkan yhdistyksen vieraaksi Rantalaan.

Kiitos juhlavieraille ja kaikille esiintyjille ihanasta äitienpäiväjuhlasta 8.5. !

Kiitos Samuli Saarela mielenkiintoisesta esityksestä kirjastasi Imatra-runous: 200 vuotta lyriikkaa koskesta 26.4.!

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous Olavinkulmassa pidettiin lauantaina 19.3. Paikalla oli 8 yhdistyksen jäsentä. Hallituksen järjestäytymiskokous oli vuosikokouksen jälkeen samassa paikassa. Puheenjohtajana jatkaa Sini Kouvonen, varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Liisa Kojo, hallitukseen uusina jäseninä valittiin Senja Gerdt ja Minna Hilvonen, hallituksessa jatkavat Nadja Rinkinen ja sihteeri Marjatta Ylitalo, varajäseniksi valittiin Pia Rita ja Susanna Sorvali.

Kesäkotitoimikuntaan valittiin Nadja Rinkinen, Pia Rita ja Marita Saloniemi, tapahtumatoimikuntaan Senja Gerdt, Pia Rita, Marita Saloniemi ja Susanna Sorvali ja historiikkitoimikuntaan Anna-Liisa Kojo, Leila Lehtinen ja Marjatta Ylitalo.

RYHMÄT

Kantelekerho Mummomuskari kesätauolla, katso leiri. Tiedustelut puh 0405914988.

Nadjan kerho Sinisessä talossa maanantaisin klo 17-19, teemana keskustelu, askartelu, käsityö ja liikunta. Ryhmässä voi nyt myös opetella tanssimaan. Tanssia opettaa Liuba Hänninen. Ryhmä on tarkoitettu sekä suomalaisille että maahanmuuttajille. Tiedustelut puh 0407375244.

Rukous- ja raamattupiiri Olavinkulman kahviossa on kesätauolla.

Suunnitteilla Voimasiskot -ryhmä nuorille syksyllä 2022

Tyttöjen kerho ala-asteikäisille tytöille kesätauolla, katso leiri. Tiedustelut puh 0408459076.

TOIMINTAA VUODELTA 2021

Taaperoikäisten perheiden musiikkikerho päättyi pikkujouluun maanantaina 20.12. Kiitos kaikille isoille ja pienille osallistujille sekä Tuija -opettajalle. Hyvää Joulua kaikille kerholaisille!

Vietimme 10.12. vauvaperheiden musiikkikerhon pikkujoulua ja päätösjuhlaa. Olemme tutustuneet kansanperinteeseemme Kiekkumaralla -musiikin kautta: laulaen, leikkien, körötellen ja soittaen kannelta ja rytmisoittimia. Olemme oppineet myös monia joululauluja. Kiitos Tuija -opettajalle ja ihanille kerholaisille!

Rakastava katse – toisen ihmisen katsomisen ja näkemisen tapa. Voimauttava valokuva -työpajan toinen jakso oli Olavinkulmassa 13.-14.12 Voimauttavan valokuvan terapeuttinen menetelmä on sosiaalipedagogi Miina Savolaisen kehittämä. Tärkein työpajan opetus on toisen ihmisen katsominen lapsen tavoin, lempeästi, ystävällisesti, rakastavasti, ilman ennakkoasenteita ja -ajatuksia. Työpajan ensimmäisellä jaksolla otimme merkityksellisiä ja voimauttavia valokuvia omaa valokuvakirjaa tai kuvakollaasia varten. Toisella jaksolla kokosimme näistä ja aiemmin otetuista valokuvista omannäköisen ja  -kokoisen työn. Esittelimme töitämme toisille. Kiitos kaikille työpajaan osallistuneille yhdessä tekemisestä, mielenkiintoisista keskusteluista sekä kokemusten ja ajatusten jakamisesta! Kiitos ihanalle opettajallemme Hanna Hirvoselle! Seuraava voimauttavan valokuvan työpaja järjestetään keväällä 2022.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kolme-venekoppia-1200x900.jpg

Katsoimme luontoelokuvan Tunturin tarina, jonka jälkeen nautimme leivoskahvit ja vietimme joulujuhlan elokuvateatteri Bio Vuoksen uusitussa kahvilassa su 5.12. Kiitos Sini, Ulla, Anna-Liisa ja Maija-Liisa ohjelmasta!

Hemmotteluilta Fysiokammarissa to 2.12. Saimme rentoutua kasvo-, käsi- ja jalka -yrttikylvyistä ja hoidoista nauttien. Kiitos opettaja Mervi Karoniemi ja Saimaan ammattiopiston Luonto- ja ympäristöalan opiskelijat!

Menneitä muistellen – Talvisodan alkamisen muistotilaisuutta vietettiin Olavinkulmassa ti 30.11. Kiitos upealle yleisölle ja esiintyjille koskettavasta, hienosta tilaisuudesta! Kiitos Erkki Luukkoselle lapsuusmuistoista, Harri Tonderille Taurun suvun ja ”Ko elämä ol oikiaa” -laulun historian valottamisesta! Kiitos Paula Kuismalle, kun kerroit Aili Kurosen elämäntyöstä alkaen hänen Pikku Lotta -toiminnastaan! Kiitos Ruokolahden Laulu-Eukot, Ruokolahden Mieslaulajat, kantelekerho Mummomuskari, harmonikkamestari Pasi Suikkanen ja Niina Mangström, juontajamme Maija-Liisa Korhonen sekä kaikki keittiössä ja tarjoilussa ahkeroineet!

Voimauttava valokuva -työpaja 29.9.-1.10.

Kiitos Hanna Hirvonen Voimauttava valokuva -työpajan ensimmäisestä jaksosta! Saimme kolmen päivän ajan pohtia yhdessä, miten voimme opetella kohtaamaan toisen ihmisen aidosti, hyväksyvästi, ennakkoluulottomasti, kunnioittavasti ja rakkaudellisesti. Tässä oppimisprojektissa meitä auttaa katsominen kameran tai kännykän linssin läpi. Samalla hyväksyvällä katseella opettelemme katsomaan myös itseämme ja elämäämme. Sinä Hanna annoit meille omalla esimerkilläsi välineitä käsitellä elämäämme, elämämme traumoja ja kipukohtia myös voimauttavan valokuvan avulla. Saimme opastusta valokuvaamisen periaatteisiin, kuvaamiseen ja kameran tekniikkaan.

Virkistyspäivä yhdistyksen jäsenille oli tiistaina 31.8. kesäkodillamme Rantalassa. Susanna Sorvalin kertoi lemmikeistään ja niiden hoidosta. Tarjolla oli päiväkahvit, saunomista ja uintia. Saimme nauttia kauniista kesäisestä säästä.

Raamattuleiri Rantalassa 26. – 28.7. Kiitos ihanille opettajillemme pastori Minna Koistiselle ja rovasti Ulla Soikkelille, kiitos Anna-Liisa, Lea, Leena, Raija-Liisa, Riti, Sirkku, Susanna, Tarja, Tiina ja Varpu!

Lisätietoa Rantalan vuokraamisesta on kotisivullamme kohdissa Kesäkoti Rantala, Vuokraustoiminta sekä liitteet Vuokrahinnat ja Ohjeita vuokralaiselle.

Kiitos Saimaan ammattiopiston luonto- ja ympäristöalan opiskelijat ja opettaja Mervi Karoniemi hienosti järjestetystä ja innostavasta yrttikurssista torstaina 17.6.!      

                                                                              

Talkoopäivä Rantalassa 11.5., lämpimät kiitokset kaikille ahkerille talkoolaisille!

TERVETULOA JÄSENEKSI

Tavoitteenamme on tuoda iloa ja virkistystä ja edistää naisten ja tyttöjen tasa-arvoa sekä henkistä, hengellistä ja fyysistä hyvinvointia. Järjestämme vertaisryhmä- ja harrastustoimintaa, tapahtumia, leirejä, retkiä, kursseja ja luentoja. Tule mukaan toimintaamme ideoimaan ja osallistumaan, virkistymään ja saamaan uusia ystäviä!

LIITY JÄSENEKSI

Liity jäseneksi valitsemalla yhdistysvalikosta Imatran NNKY ja täyttämällä liittymislomake https://ywca.fi/nnky/liity-jaseneksi/   tai ilmoittamalla yhdistyksen sihteerille Marjatta Ylitalo puh 0440918083.

SUOMEN NNKY -LIITON JÄSENEDUT

Näkyvä Nainen -jäsenlehti ilmestyy normaalisti neljästi vuodessa, mutta koronapandemian aiheuttamien tulomenetysten takia lehti on valitettavasti nyt tauolla.

Jäsenalennus 30 % päivän hinnasta hotelli Helkassa, kun varaus tehdään suoraan hotelliin.

Jäsenalennus Tunturikeimiön palveluista 10 %.

IMATRAN NNKY:N JÄSENEDUT 

Alennus yhdistyksen kurssien hinnoista ja osallistumismaksuista sekä Rantalan vuokrasta.

TOIMINTAA

VOIMASISKOT -vertaisryhmät tukevat naisten voimaantumista. Ryhmissä käytetään NNKY:n materiaalia ja toimintamallia. Kukin ryhmä kokoontuu 10 – 11 kertaa. Imatran ensimmäiset Voimasiskot -ryhmät aloittivat keväällä 2018. Syksyllä 2021 aloitti jo kymmenes Voimasiskot -ryhmä.

KAMALAT ÄIDIT -vertaisryhmät on tarkoitettu murrosikäisten lasten äideille. Ryhmä kokoontuu 6 kertaa. Imatran ensimmäinen Kamalat äidit -ryhmä aloitti vuonna 2020.

Mikäli olet kiinnostunut Voimasiskot tai Kamalat äidit -toiminnasta, ilmoittaudu seuraavaan uuteen ryhmään puh 0440918083 Marjatta tai osoitteella imatrannky(et)gmail.com.

MONIKULTTUURINEN TOIMINTA

Imatran NNKY Nadjan piiri kokoontuu

NADJAN PIIRI kokoontuu Sinisessä talossa maanantaisin klo 17 – 19 keskustelemaan, askartelemaan, laulamaan, liikkumaan, tanssimaan ja viihtymään yhdessä. Ryhmään voivat osallistua sekä maahanmuuttajat että syntyperältään suomalaiset naiset. Mikäli kiinnostuit toiminnasta, ota yhteys Nadja Rinkiseen puh 0407375244.

Imatran NNKY Nadjan piirissä lauletaan

HARRASTUSRYHMÄT

KANTELEKERHO MUMMOMUSKARI aloitti toimintansa keväällä 2010. Ryhmä kokoontuu ja harjoittelee Olavinkulmassa perjantaisin klo 17 – 19.30. Ryhmässä soitetaan viisi- ja 11 -kielisiä kanteleita. Niina Mangström on toiminut ryhmän ohjaajana alusta alkaen. Ryhmään otetaan uusia soittajia. Tiedustelut Niina Mangström puh 0405914988.

Imatra NNKY Kantelekerho Mummomuskari Suomi 100 -juhlassa

TOIMINTA TYTÖILLE

TYTTÖJEN KERHO ala-asteikäisille tytöille kokoontuu Olavinkulmassa tiistaisin klo 17 – 18, tiedustelut Anna-Liisa Kojo puh 0401748629.

KANTELERYHMÄ ESI- JA KOULUIKÄISILLE LAPSILLE voidaan aloittaa, kun kiinnostuneita ilmoittautuu, opettajana Niina Mangström.

KESÄKOTI RANTALA

Yhdistyksellä on 1937 rakennettu kesäkoti Rantala, joka on Rautjärven Asemanseudulla Tulilammen rannalla. Yhdistys järjestää siellä juhlia, leirejä ja tapahtumia. 

Vuokraustoiminta

Yhdistys vuokraa kesäkoti Rantalaa yksityishenkilöille vapaa-aikakäyttöön ja perhejuhlien järjestämiseen sekä seurakunnille, yhdistyksille ja muille yhteisöille tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Vuokraustoimintaa on ensisijaisesti kesällä, rajoitetusti sääolosuhteiden salliessa muina aikoina. Rantasauna ja aitat ovat myös erikseen vuokrattavissa.

Kesäkoti Rantala on kaksikerroksinen puurakennus. Päärakennuksessa on keittiö, olohuone ja 4 makuuhuonetta, joissa on yht 9 makuupaikkaa. Lisäksi yläkerrassa on 2 pientä kesähuonetta. Huoneissa on sähköpatterit, kesähuoneita lukuunottamatta. Päärakennuksen uunit eivät ole käytössä. Pihapiirissä on 4 aittaa. Aittoja voi tarvittaessa lämmittää sähköpattereilla. Kaikkiaan makuupaikkoja on aitat mukaan lukien yht 19.

Keittiöön tulee lämmin ja kylmä vesi. Käytettävissä on perusastiasto, kahvinkeitin ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi, pakastin, astianpesukonetta ei ole. Olohuoneessa on TV, samoin sähköpiano. Talossa on sisävessa, jossa on pesuallas ja bideesuihku, suihkua ei ole. Pihassa on puucee. Rannassa on puulämmitteinen sauna. Pallogrilli on käytettävissä, samoin iso puulämmitteinen grilli.

Rakennus ei ole esteetön, talossa on portaita eikä WC ole INVA -varusteltu, joten se ei sovellu liikuntarajoitteiselle.

Vuokralainen tuo mukanaan omat liinavaatteet.  Vuokra-aika lasketaan vuorokausina, saapumis- ja lähtöaika sovitaan varausta tehdessä.

Vuokralainen huolehtii loppusiivouksesta. Siivouksen voi myös ostaa, jolloin siitä peritään 50 €, sama lisämaksu peritään puutteellisesta siivouksesta.

Varaukset ja lisätiedot Sini Kouvonen puh 0407434372

KUVIA RANTALASTA

Imatran NNKY logo

Osoite Linnanpuronkatu 10, 55100 Imatra

Puheenjohtaja Sini Kouvonen puh 0407434372 sini.kouvonen(et)gmail.com

Sihteeri Marjatta Ylitalo puh 0440918083, imatrannky(et)gmail.com

Takaisin Imatran NNKY:n pääsivulle