Etsitkö kokous- tai juhlatilaa?

Vuokraamme toimitilaamme Joensuun ydinkeskustassa osoitteessa Malmikatu 2.

Tilat sopivat hyvin erilaisten kokousten, luentojen, perhejuhlien ja muiden tilaisuuksien pitämiseen.

Mahdollisuus vuokrata tilaisuuksiin videotykkiä. Opastusta annetaan tarvittaessa.

Keittiö on nykyaikaisesti varustettu. Tilat ja tarjoiluastiasto ovat n. 45 henkilölle. Myös pöytäliinat lisämaksusta.

Lisätietoja ja varaukset:

nnky.joensuu@kolumbus.fi
Toimiston aukioloajat ma-pe klo 9-13

Avaa kuvat suuremmaksi napauttamalla

Joensuun NNKY

Tervetuloa!

Joensuun NNKY järjestää keväisin ja syksyisin mm. kerhotoimintaa sekä jäsentapahtumia, avoimia ovia ja myyjäisiä. Teemme yhteistyötä Suomen NNKY-liiton sekä muiden järjestöjen ja seurakuntien kanssa. Vuokraamme viihtyisää toimitilaamme sekä videotykkiä edullisesti muiden yhdistysten ja yksityishenkilöiden käyttöön.

Koronarajoitukset huomoiden toimintamme jatkuu näissä ryhmissä: Voimasiskot, Kamalat Äidit, Voimanukkis, Öljymaalauskerho, Laulusisaret, Mimmit-monitoimikerho, Kansainvälinen toiminta yhdessä Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistyksen (JoMoni ry:n) kanssa.

Lisäksi tulossa on luentoja ja keskustelutilaisuuksia karjalaisesta kulttuurista (1 kerta/kk).

Kaikki toiminta toimitilassamme osoitteessa Malmikatu 2.

Voimanukkis ma klo 16–19, Marina Mustametsä.

Öljymaalauskerho, Elena Kurki, noin 10 osallistujalle. Tied. puh. 050 387 8950.

Laulusisaret, kanttori Marita Penttinen. Noin 4–6 kokoont. henkisen, hengellisen ja kansanmusiikin parissa.

Kansainvälinen toiminta yhteistyössä Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistyksen kanssa.

Kamalat äidit

Ilmoitamme tulevista tapahtumista Heilissä sekä
Joensuun NNKY:n Facebook-sivulla

Vuokraamme toimitilaamme

Tilat ja tarjoiluastiasto ovat n. 45 henkilölle.
Otathan yhteyttä!

Jäsenyys – Joensuun NNKY

Kuinka liittyä jäseneksi ja mitä etuja jäsenyydellä saa? Voit liittyä Joensuun NNKY:n henkilöjäseneksi. Suomen NNKY-liittoon voivat liittyä kannatusjäseniksi oikeuskelpoiset yhteisöt.

Jäsenlomakkeen voit täyttää kotisivuilla.

* Jäsenlomakkeen käsittelyn jälkeen lähetämme tilisiirtolomakkeen, jonka viestiosaan pyydämme laittamaan oman nimen ja osoitteen; erityisesti silloin kun maksaja on eri kuin jäseneksi hakenut.

* Tarkista henkilöjäsenen jäsenmaksuhinta Joensuun NNKY:n toimistosta, p. 050 387 8950.

* Jos olet jo jäsen, jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille Nordea FI29 2016 1800 0291 30, huom. viitenumero 1407, tai käteisellä toimistolle.

Jäsenedut:

* Näkyvä Nainen -lehti neljästi vuodessa
* jäsenalennus hotelli Helkassa Helsingissä
* 10 % alennus Tunturikeimiön majoituspalveluista

Huomaa, että hotelli Helkassa jäsenalennuksen saa vain silloin, kun tekee huonevarauksen suoraan hotelliin puh. (09) 613 580 tai reservations@helka.fi

Takaisin Joensuun NNKY:n pääsivulle

Hyödyllisiä sivustoja, jäsenetukohteita ja yhteistyökumppaneita:

NNKY:n Maailmanliitto/World YWCA

Helka-hotelli NNKY:n jäsenet saavat alennusta yöpyessään hotelli Helkassa Helsingissä

Tunturikeimiö NNKY:n jäsenille alennus täysihoitoviikosta

Naistenlinja Naisten Linja tarjoaa neuvontaa, ohjausta ja tukea väkivaltaa, uhkaa tai pelkoa kokeneille naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen.

Jelli-järjestötietopalvelu sivustolle koottu tietoa Joensuun alueen järjestöistä ja yhdistyksistä.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

MLL – Pohjois-Karjalan Piiri