Lahden NNKY

Lahden Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys on perustettu 1920. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdessä nuorten ja naisten kanssa edistäen heidän kasvuaan toimia sekä yksityisinä että yhteisön jäseninä maailmassa ja edistää kristillistä ja ekumeenista ajattelutapaa.

Koronaepidemian aikana emme toistaiseksi järjestä tapahtumia ja kerhoja.

Jumalan varjelusta kaikille!

Lahsen NNKY:n juhlasalissa pitkä pöytä ja pöydällä kukkakimput, kynttilät ja virsikirjat
Lahden NNKY:n kaunista salia vuokrataan kaikille kiinnostuneille!

Tapahtumatiedot kotisivuillamme
Facebookissa

Toimistomme aukioloajat normaaliolosuhteissa

• To päivystys toimistolla klo 16-17.30
  • Markkinakeskiviikkoisin klo 8-13

Poikkeuksista kerromme facebookissa, kotisivuilla ja toimiston ovessa.

Vuokrataan kaunista jugendsalia

Kauniisti entistetty jugendsali hyvin varustettuine keittiöineen on erinomainen paikka pitää erilaisia tilaisuuksia kuten perhejuhlia, kokouksia, yleisötilaisuuksia ym. Sijainti Lahden ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien ja pysäköintipaikkojen vieressä.

Tiedustelut ywca@phnet.fi, puh. 050 545 3038.

Tukituotteet

Onnitteluadressi kukka-aihe, tekstitön, hinta 10 €/kpl
Muistoadressi ristiaiheinen kuva, muistolause, hinta 10 €/kpl

Vinkki sisarille!

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistoiminta kansainvälisessä naisten kristillisessä yhdistyksessä? Tule mukaan Lahden NNKY:n toimintaan. Kaipaamme monipuolisiin tehtäviin vapaaehtoisia.

Tule iloitsemaan kanssamme yhteydestä!

Virsiä ja viiniä iltojen muusikoita; Miikka Kallio, Niina Tetri-Mustonen ja Anna-Mari Kopo

Takaisin Lahden NNKY:n pääsivulle