Mikkelin NNKY

Hyvä yhdistyksemme jäsen ja yhteistyökumppani,

Kannamme osaltamme vastuumme koronavirustilanteesta ja siirrämme suunnittelemamme toiminnan tulevaisuuteen. Kun tiedämme, mitä voimme toteuttaa, missä ja milloin, informoimme asiasta.

Pidetään yhteyttä, puhelimitse ja sähköpostitse.

Sydämellinen kiitos tähänastisesta yhteistyöstä!

Terveyttä ja Voimia Sinulle ja läheisillesi!

Ystävällisesti

Pirkko Poméll, pj
puh. 050 3683875
mikkelin.nnky@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut mukaan
ja tuo ystäväsikin!

Jäsenillat Mikkelin srk -keskuksen Yläsali, Savilahdenkatu 20, 3.krs.

Jäsenilta

Jäsenilta 16.4. klo 16.30.

IKIOMA ensikirja® -talkoot

IKIOMA ensikirja® -talkoot, lisätiedot IKIOMA -ohjaaja, pj. Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com

Kamalat äidit® -toiminta

Kamalat äidit® -toiminta, lisätiedot vertaisohjaaja Sirpa Helanneva, puh. 044 933 9892, kamalataidit.mikkeli@gmail.com

Jäsenmatkat

”TAITEILIJOIDEN JALANJÄLJILLÄ TAALAINMAALLE” 8.-11.6.2020 Luonnonkauniit maisemat, perinteitä, käsitöitä, Falunin punaiset hirsirakennukset ja mökit, Nusnäsin kuulut hevoset, taidemaalari Carl Larssonin koti, tenori Jussi Björklingin museo ja Siljan järviseutu esimerkkeinä kohteista bussimatkalla Mikkelistä alkaen.

Ilmoittautumiset 30.4.2020 mennessä:
– Leena Parkkonen, puh. 050 5268536, leena.parkkonen@luukku.com tai
– Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com. Matkaohjelman lähetämme pyydettäessä.

Tervetuloa mukaan kesämatkalle!
Osallistumnen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Takaisin Mikkelin NNKY:n pääsivulle

Vapaaehtoistehtäviä Mikkelin NNKY:ssä

Oletko kiinnostunut merkityksellisestä vapaaehtoistyöstä, ryhmien ohjauksesta tai jäsenenä toimimisesta, yhdistyksemme jäsenyydestä tai kannatusjäsenyydestä?

Tutustu toimintaamme ja tule mukaan:

Toimintamuotoinamme Mikkelin NNKY:ssä ovat kerran kuukaudessa, syyskuusta toukokuuhun, järjestettävät jäsenillat erilaisin teemoin. Kokoonnumme jäseniltoihimme seurakuntakeskuksen yläsalissa, Savilahdenkatu 20, 3 krs.

Jumalanpalveluksen palveluryhmämme avustaa tuomiokirkossa.

Tuemme yhdistyksemme ja jäsentemme lahjavaroin Tansaniassa sijaitsevaa tyttöjen ompelukoulua, jonka tarkoituksena on käsityötaitojen lisäksi opettaa monenlaisia elämäntaitoja.

Perulaiselle Maria -kummitytöllemme toimitamme kuukausiavustuksen World Vision – organisaation kautta.

Uusimpana toimintamuotonamme ovat IKIOMA ensikirja® -talkoot. IKIOMA ensikirja® on näkö- ja kehitysvammaisille lapsille valmistettava koskettelukirja.

Jäsenemme ovat neuloneet myös villasukkia ensisynnyttäjä-äideille lahjoitettavaksi 120 -vuottaan juhlivalle Martta-liitolle.

Lisäksi yhdistyksemme järjestää jo perinteeksi muodostuneen, syyspäivään sijoittuvan kirkkomatkan sekä matkoja erilaisiin kulttuurikohteisiin NNKY:n hengessä.

Jäseniltoihimme ja matkoillemme ovat tervetulleita kaikki aiheista ja matkakohteista kiinnostuneet!

Suomen Nuorten Naisten Yhdistysten Liitto on vuosien 2019 – 21 strategiassaan nimennyt erityisiksi painopistealueikseen nuorten naisten toimintaa ja johtajuutta kehittävät ja vahvistavat työmuodot.

Meillä on mahdollisuus perustaa Mikkeliin esimerkiksi Kamalat äidit® -ryhmä, joka on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettu vertaisryhmä.

Myös eri elämänvaiheissa oleville naisille voidaan perustaa Voimasiskot-vertaisryhmä tai -ryhmiä.

Otathan yhteyttä!

Puheenjohtaja Pirkko Poméll