Savonlinnan NNKY

UUSI kalenteri Lupaukset kantavat 2023 on ilmestynyt. Hinta15 euroa + postikulut. Tilaus: anne.soukkalahti@gmail.com tai 050 5260648

Tervetuloa mukaan!

Itu-päivystys ma klo 15-20 puh: 044 349 5374, keskusteluapua yllätysraskaustilanteessa ja raskauden keskeytyksen jälkeen.

Villikset neulontakerho parittoman viikon ma klo 13-17.00. Koulukatu 18 B 7

Masu-kahvila ti klo 16-19 raskaana oleville äideille. Koulukatu 18 B 7.

Masu-muskari ti klo 17.30-18 masu-kahvilan yhteydessä.

Kamalat äidit ke tai to 17.30-19.30 Ilm. savonlinnannnky@gmail.com

Voimasiskot to klo 17.30-19.30. Ilm. savonlinnannnky@gmail.com

Hopeahelmet ruokailutoiminta torstaisin yksinäisille ikäihmisille yhteistyössä Savonlinnan seurakunnan diakoniatyön kanssa.

Vaateavustus toimintaa läpi vuoden.

Kohtaamistaide pienryhmätoimintaa syksystä 2022 lähtien.

Villikset

Itu-työ

Itu-työ, piirroksessa tyttö taluttaa pingviiniä

Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia yksilö- ja vertaistuen avulla. Palvelut ovat ilmaisia ja luottamuksellisia.

Neuvonta ja yhteydenotot ma klo 15-20 puhelimitse 044 349 5374, muuna aikana tekstiviestillä, sähköpostilla itusavonlinna@gmail.com tai facebookissa.

Voimme sopia myös tapaamisesta, sekä rinnalla kulkemisesta Askeleet- materiaalin avulla ja mahdollisesta vertaisryhmästä.

Masu-kahvila

Masu-kahvila(maksuton) tarjoaa tiistaisin klo 16-19 odottaville äideille vertais- ja yksilöllistä tukea kahvi- ja teekupposen äärellä. Kätilö ja imetystukiäiti ovat myös tavattavissa tarpeen mukaan. Jaamme lisäksi vauvan varusteita ja vaatteita ilmaiseksi.

Voit tulla yksin, kumppanin tai ystävänkin kanssa. Osoitteemme on Koulukatu 18 B 7. Tervetuloa mukaan !

Seuraa masukahvilaa facebookissa.

Masumuskari 

Äidin laulu hellii masussa olevaa lasta. Masumuskarissa lauletaan yhdessä ohjaajan tuella perinteisiä ja uusia, rauhallisia, iloisia ja rytmikkäitä lauluja. Äidiltä ei vaadita musiikillisia taitoja, vain rohkeus laulaa yhdessä muiden kanssa riittää.

Kokoonnumme tiistaisin klo 17.30-18.00 Savonlinnan NNKY:n tilassa Masukahvilan yhteydessä, Koulukatu 18 B 7. Maksuton

Kamalat Äidit

Kamalat äidit® -toiminta on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua vertaistoimintaa. Käsittelemme vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, jaetaan murrosikään liittyvää tietoa sekä kannustetaan äitejä jakamaan ajatuksiaan muiden naisten kanssa. Illan aikana on tarjolla myös pientä naposteltavaa kahvi-ja teekupposen äärellä. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton. Ryhmäkoko on n. 3-8.

Ryhmät kokoontuvat aina joka toinen keskiviikko tai torstai klo 17.30-19.30 yhteensä 10 kertaa Savonlinnan NNKY:n toimitilassa (koulukatu 18 B 7).

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 
puh. 044 349 5374, savonlinnannnky@gmail.com

Voimasiskot

Voimasiskot

Voimasiskot-vertaistoiminta on tarkoitettu kaikille naisille, joita kiinnostaa pienryhmätyöskentely tunteiden ja voimavarojen parissa. Voimasiskot-vertaistoiminnan tarkoituksena on antaa naisille työkaluja omien tunteiden ja voimavarojen tunnistamiseen. Illan aikana on tarjolla myös pientä naposteltavaa kahvi-ja teekupposen äärellä. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko torstaisin klo 17.30-19.30 yhteensä 10-11 kertaa. Ryhmä on suljettu, luottamuksellinen ja maksuton. Ryhmäkoko on 4.

Savonlinnassa käynnistyy seuraava ryhmä tammikuussa 2023.

Sulkavalla käynnistyy kysynnän mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 
puh. 044 349 5374, savonlinnannnky@gmail.com

Liity Savonlinnan NNKY:n jäseneksi

Tule mukaan kehittämään paikallisyhdistyksen toimintaa. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä liittymislomakkeen. Jäsenmaksu on 15 € vuosi.

Jäsenenä saat Näkyvä Nainen -jäsenlehden, sekä alennusta Hotelli Helkassa ja Tunturikeimiöllä.

Lisäksi Savonlinnan paikallisyhdistyksen jäsenyys oikeuttaa 10 % alennukseen vaateliike Pukista sekä Savonlinnan Nahkatavarasta.

Savonlinnan NNKY logo

Takaisin Savonlinnan NNKY:n pääsivulle