Piirros, jossa violettiin mekkoon pukeutunut tyttö ja pingviini kävelevät käsikkäin

Itu-työ

Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia. Palvelut ovat ilmaisia ja luottamuksellisia. Abortin läpikäyneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua vertaistukiryhmiin ja henkilökohtaisiin tapaamisiin koulutetun Itu-henkilön kanssa. 

Valtakunnallinen puhelinpäivystys klo 9-21
p. 050 401 5567

Itu on lähtöisin Tampereen NNKY:stä. Toimintaa ja tukea on tarjolla useilla paikkakunnilla.

Lisätietoja: www.ituprojekti.net

Takaisin Tampereen NNKY:n pääsivulle

Graafinen kuva, jossa violetti kukka ja vihreitä lehtiä sekä teksti: salvia-hanke, tukea seksiaddiktien läheisille.

Tukea seksiaddiktien läheisille

Tampereen NNKY:n valtakunnallinen Salvia-hanke tarjoaa yksilötukea ja kehittää tukimuotoja seksiaddiktien läheisille ja erityisesti heidän puolisoilleen. Salvia-hankkeen tavoitteena on myös lisätä tietoa addiktoituneesta seksikäyttäytymisestä ja sen vaikutuksista läheisiin (erityisesti parisuhteeseen ja perheeseen) koulutuksen, tiedottamisen ja neuvonnan kautta.

Läheinen voi olla kuka tahansa seksiriippuvaisen ihmisen läheisyydessä ja perhepiirissä elävä henkilö, joka kokee tilanteen kuormittavaksi. Lue lisää Kumppanille ja läheiselle -sivulta.  Salvia-hankkeessa voit saada tukea yksilöllisesti ja/tai vertaisryhmässä.

Lue lisää: 

https://tnnky.fi/palvelutoiminta/salvia-hanke/salvia/

Ota yhteyttä:

Hankevastaava Kirsi Paulin
Tampereen NNKY
044 088 8252
kirsi.paulin@tnnky.fi

Takaisin Tampereen NNKY:n pääsivulle

Gospel-lattarit™

Gospel-lattarit log

Gospel-lattareissa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Salsa, Samba, Reggaeton ja muut tanssit hurmaavat Gospel-lattareissa! Monipuolista gospel-tanssia voi harrastaa eri puolilla Suomea.

Löydät tiedot sinua lähimpänä pidettävistä Gospel-liikuntatunneista kotisivuilta www.tnnky.fi/gospel-lattarit. Voit myös tilata Gospel-lattarit oman yhteisösi luo, tanssituntien levityksestä vastaa Tampereen NNKY.

Gospel-lattarit™ on kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Matalan kynnyksen gospel-liikuntatunnit sopivat kaikenikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa kokemusta liikunnasta, tanssista tai kristinuskosta.

Takaisin Tampereen NNKY:n pääsivulle

Graafinen kukkakuvio, jossa on pinkkejä, vaaleanpunaisia, punaisia ja violetteja kukkia sekä vihreitä lehtiä.

Tampereen NNKY

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumatiedotteet ja ajankohtaiset uutiset Tampereen NNKY:n omilla kotisivuilla
www.tnnky.fi

Tampereen NNKY Facebookissa
Tampereen NNKY – YWCA of Tampere

Järjestämme harrastus- ja virkistystoimintaa sekä erilaisia kursseja ja tapahtumia kaikenikäisille. Lisäksi tuotamme ja kehitämme sosiaalisia palveluja, joiden tavoitteena on edistää tyttöjen ja naisten hyvinvointia.

Itu-perhetyö

Itu-perhetyön tavoitteena on edistää ja ylläpitää haastavassa elämäntilanteessa olevien äitien ja
lasten hyvinvointia, toimintakykyä, elämänhallintaa ja arjessa selviytymistä vertaistuen, verkostotuen ja yksilötuen kautta. Toiminnan keskeisen osan muodostaa matalan kynnyksen monipuolinen, avoin ja maksuton ryhmätoiminta. 

Tutustu lisää: https://tnnky.fi/palvelutoiminta/itu-perhetya/itu-perhetyo/

Gospel-lattarit™

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit- tunnin tavoite!

Tutustu lisää: https://tnnky.fi/hyvinvointia/gospel-lattarit/info/

Äidikepalvelu

Luotettavaa lastenhoitoa tilapäiseen tarpeeseen vuodesta 1972. Tutustu Äidikepalveluun.

Vuokraamme tiloja

GL Salonkimonikäyttöiset tilat Tampereen keskustassa (Satakunnankatu 28 B). Rauhalliset ja siistit kellaritilat soveltuvat tanssiin ja liikuntaan, toiminnalliseen terapiatyöskentelyyn sekä pienimuotoiseen kokous- ja koulutuskäyttöön. Yli 100 m² tanssisali, venyttelynyrkkaus, jossa jumppa-alustoja ja –palloja. Kaksi pukuhuonetta, joissa molemmissa yksi suihku. Keittiö, jossa ruokailu- ja kahviastiasto 30 henkilölle. Oleskelu/neuvottelutila, istumapaikat 30 henkilölle. Yhteensä 270 m² tilaa. Tiedustelut: p. 044 204 4000, tnnky@tnnky.fi

Takaisin Tampereen NNKY:n pääsivulle