Nuoria NNKY-naisia messuilla

Liity NNKY:n jäseneksi

Tule mukaan maailmanlaajaan tyttöjen ja naisten
NNKY-liikkeeseen!

NNKY-liike toimii Suomessa 21 paikkakunnalla 24 paikallisyhdistyksessä. Yhdistyksistä kolme on ruotsinkielisiä.

Täytä liittymislomake 

Valitse liittymislomakkeesta se NNKY:n paikallisyhdistys, jonka jäseneksi haluat liittyä. Jäsenmaksujen suuruus vaihtelee yhdistyksittäin ja on noin 10-35 €.

Jäsenkortti ja jäsenmaksu

Kun NNKY:n paikallisyhdistyksen hallitus on kokouksessaan käsitellyt ja rekisteröinyt jäsenyytesi, saat maksutiedot ja ohjeet jäsenmaksua varten. Jäsenmaksun suoritettuasi saat NNKY:n jäsenkortin omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Suomen NNKY-liitto lähettää myös kaikille uusille jäsenille tervetulokirjeen.

Kannatusjäsenyys tukee Suomen NNKY-liiton toimintaa

NNKY-liiton kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt tai yksityiset henkilöt, jotka haluavat tukea liiton toimintaa. Kysy lisätietoja: toimistonhoitaja Leila Variola, p. 050 337 8280, leila.variola@ywca.fi.

Jäsenedut

Suomen NNKY-liiton edut jäsenille:

 • Jäsenlehti Näkyvä Nainen ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
 • 10 %:n alennus Tunturikeimiön palveluista.
 • Jäsenalennus Hotelli Helkassa Helsingissä:

  NNKY:n jäsenten majoittumishinnat ovat -30 % varaushetkellä voimassa olevasta päivän hinnasta. Alennus koskee kaikkia huonekategorioita. 
  Varaukseen sisältyy yksi huone/jäsenkortti, ellei varattaessa toisin sovita.
  Huomaa, että Hotelli Helkassa NNKY:n jäsenalennuksen saa vain silloin, kun huonevarauksen tekee suoraan hotelliin, p. (09) 613 580 tai reservations@hotelhelka.com, ja varaus ajoittuu ajankohtaan, jolloin hotellin ei ennusteta olevan täynnä. Hotelli Helka toivottaa makoisia unia kenties mukavimmissa kokemissasi sängyissä!
   
 • Lisäksi NNKY:n paikallisyhdistykset antavat omille jäsenilleen alennuksia esimerkiksi kurssien, retkien, leirien ja osallistumismaksujen hinnoista.

Tietosuoja NNKY-liitossa

Tervetuloa mukaan rohkeisiin ja uudistuviin NNKY:n sisarpiireihin!

 • Valitse se NNKY:n paikallisyhdistys, jossa haluat toimia tai jonka toimintaa haluat tukea jäseneksi liittymällä:
  Kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt, joiden kannatusjäsenmaksu määräytyy jäsenmäärän perusteella tai yksityiset henkilöt. Alle 5000 jäsenen yhteisön kannatusjäsenmaksu on 220 € ja yli 5000 jäsenen yhteisön kannatusjäsenmaksu on 440 €. Osakeyhtiöiden ja säätiöiden kannatusjäsenmaksu on 1000 €.