Nuoria NNKY-naisia messuilla

Liity NNKY:n jäseneksi

Tule mukaan maailmanlaajaan tyttöjen ja naisten
NNKY-liikkeeseen!

NNKY-liike toimii Suomessa 21 paikkakunnalla 22 paikallisyhdistyksessä. Yhdistyksistä kaksi on ruotsinkielisiä.

Täytä liittymislomake 

Valitse tämän sivun alalaidasta se NNKY:n paikallisyhdistys, jonka jäseneksi haluat liittyä. Tietoa NNKY:n paikallisyhdistyksistä löytyy linkkiä klikkaamalla.

Jäsenkortti ja jäsenmaksu

Jäsenmaksun suuruus vaihtelee yhdistyksittäin ja on noin 10-35 €. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. Kun NNKY:n paikallisyhdistyksen hallitus on kokouksessaan käsitellyt ja rekisteröinyt jäsenyytesi, saat maksutiedot ja ohjeet jäsenmaksua varten. Maksun suoritettuasi saat NNKY:n jäsenkortin omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Kannatusjäsenyys tukee Suomen NNKY-liiton toimintaa

NNKY-liiton kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt tai yksityiset henkilöt, jotka haluavat tukea liiton toimintaa. Kysy lisätietoja: nnky@ywca.fi, p. 050 337 8280.

Jäsenedut

Suomen NNKY-liiton edut jäsenille:

 • 10 %:n alennus Tunturikeimiön majoituksesta.
 • Alennus Hotelli Helkassa Helsingissä:

  NNKY:n jäsenten majoitushinnat ovat -30 % varaushetkellä voimassa olevasta päivän hinnasta. Alennus koskee kaikkia huonekategorioita. 
  Varaukseen sisältyy yksi huone/jäsenkortti, ellei varattaessa toisin sovita.

  Huomaa, että Hotelli Helkassa NNKY:n jäsenalennuksen saa vain silloin, kun huonevarauksen tekee suoraan hotelliin, p. (09) 613 580 tai reservations@hotelhelka.com, ja varaus ajoittuu ajankohtaan, jolloin hotellin ei ennusteta olevan täynnä.

  Hotelli Helka toivottaa makoisia unia kenties mukavimmissa kokemissasi sängyissä!
   
 • Lisäksi NNKY:n paikallisyhdistykset antavat omille jäsenilleen alennuksia esimerkiksi kurssien, retkien, leirien ja osallistumismaksujen hinnoista.
 • Askel-lehti kaksi kertaa vuodessa kotiin postitettuna.

Tietosuoja NNKY-liitossa

Tervetuloa mukaan NNKY:n toimintaan!

 • Valitse valikosta se NNKY:n paikallisyhdistys, jossa haluat toimia tai jonka toimintaa haluat tukea jäseneksi liittymällä.
  Kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt, joiden kannatusjäsenmaksu määräytyy jäsenmäärän perusteella tai yksityiset henkilöt. Alle 5000 jäsenen yhteisön kannatusjäsenmaksu on 220 €. Saat lisätietoa kannatusjäsenyydestä yhdistyksistä ja NNKY-liitosta.