Keski-Uudenmaan NNKY

Elämäni käännekohtia –kirjoittamisviikonloppu puutarhassa la 31.8–su 1.9. Tuusulassa

Oman elämän tarkasteluun pohjautuvaa kirjoittamista, jossa kirjoittamisen taito ei ole olennainen. Paikkana on yksityinen puutarha (sateen sattuessa sisätilat). Ohjaajina Anna Liisa Karjalainen ja Anne Tarsalainen.

Keski-Uudenmaan NNKY:n jäseniltä 35 € ja muilta 50 euroa. Hintaan sisältyy kirjoittamisen ohjaus, kaksi lounasta, kaksi aamiaista ja päiväkahvit.

Ilmoittautumiset 1.8. mennessä Anna Liisa Karjalainen (alkarjalainen@gmail.com tai p. 040 5427474). Ilmoittautuneille lähetään tarkempi ohjelma ja muut ohjeet.

Nuorten luova kirjoittaminen

Monipuolisten kirjoitusharjoitusten tavoitteena on oman persoonallisen ilmaisun tavan löytäminen ja itsetuntemuksen lisääminen.

Maanantaisin klo 17.30–19.30 Keravan kirjaston Kerava-parvella. Ohjaajana sanataideohjaaja, toimittaja, kirjailija Anne Tarsalainen (anne.tarsalainen@kolumbus.fi)

Kulttuuriretki Tuusulan Rantatien kohteisiin

Lauantaina 8.6.2024 jäsenille yhdessä Turun yhdistyksen kanssa. Informaatiota ja ilmoittautumisohjeet lähetetään toukokuussa.

Itu-työn puhelinpäivystys

Ma ja to klo 16–20
p. 040 518 8783

Keskusteluapua kriisiraskaustilanteessa ja raskaudenkeskeytyksen
jälkeen. Jos olet tullut odottamatta raskaaksi tai raskaus tuntuu sopimattomalta elämäntilanteessasi, käytössäsi on päivystävä puhelin, johon voit soittaa ja saada keskusteluapua. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia eivätkä sido mihinkään.

Itu-neuvontapiste Helsingissä

Itu-neuvontapiste Helsingissä. Lisätietoja: www.ituprojekti.net

Keski-Uudenmaan NNKY logo

Yhteystiedot

Keski-Uudenmaan NNKY

pj. Anna Liisa Karjalainen
040 5427474
alkarjalainen@gmail.com

siht. Tarja Seppänen
p. 050 555 9385
tarjah.seppanen@luukku.com