Mikkelin NNKY

Vuosi 2023

25.1.2023

Jäsenkirje 1/2023 postitetaan maaliskuun alkupuolella.

Hyvä yhdistyksemme jäsen ja yhteistyökumppani,

toivotamme Sinulle hyvää alkanutta toimintavuotta!

Mikkelin NNKY ry:n 122. toimintavuosi:

Hallitus kokoontuu etä- ja lähikokouksiin. Hallituksen jäsenet ovat Marja Haverinen, Helena Svahn, Kirsi Mohney, Paula Pölhö, Airi Tella ja Satu Varsala.

Tämän hetken tavoitteita: 1. Selvittää, saataisiinko Mikkelissä toimimaan maahanmuuttajataustaisten äitien Kamalat Äidit -ryhmä? 2. Kiinnostaisiko hyväntekeväisyytenä erityisesti käsityötoiminta, jota voisi tehdä sekä omassa tahdissaan kotosalla että ryhmässä kokoontuen. Aiheiksi on esitetty esim. erilaiset käsitehdyt lahjat lapsille ja taidekortit.

Jäsenyys, jäsenkortti ja -edut

NNKY:n jäsenkortti on muovikortti, jota voimme käyttää useamman vuoden. Päivitämme korttia vuositarroilla kahden vuoden välein, mutta keräämme jäsenmaksut entiseen tapaan vuosittain. Saat muovikorttisi, jossa merkintä 2022 – 2023 maksettuasi jäsenmaksun. Lähetämme kortin postitse tai saat sen jäsenillassa, niin halutessasi. Kortin voit lunastaa edelleen käteismaksuna tasarahalla myös jäsenillassa. Jäsenmaksu on entisellään eli jäsen 20 €, nuorisojäsen 10 € ja kannatusjäsen 25 €.

Suomen NNKY -liitto tähdentää, että muovikortti tulee säilyttää huolella. Mikäli kortti joudutaan uusimaan, liitto perii jäseneltä kadonneesta kortista 10 euron kulukorvauksen. NNKY:n jäsenyys tarjoaa Hotelli Helkaan ja Tunturikeimiölle majoittumisen 30 % alennuksella. Mikkelin NNKY ry:n jäsenedut tilaisuuksissa ja jäsenmatkoilla myönnetään myös oman yhdistyksen kannatusjäsenille.

Tiedotus

Tiedotamme Mikkelin NNKY:n toiminnasta kevät- ja syyskirjeellä sekä tarvittaessa puhelimitse ja Mikkelin Kaupunkilehden järjestöpalstalla. Ystävätupa-toiminnasta Mikkelin Kaupunkilehden -järjestöpalstalla edellisen viikon keskiviikkona, sähköpostitse ja tekstiviestein, etenkin sähköpostittomille jäsenille. Yhdistyksen toiminnasta kerrotaan myös Suomen NNKY-liiton internet-sivuilla www.ywca.fi/paikallisyhdistykset/Mikkelin

Toivomme, että pidämme yhteyttä muistaen huolehtia omasta ja toistemme hyvinvoinnista! Jos Sinulla on idea ja toive, vaikkapa pienryhmässä tapaamisesta tai jonkun projektin suunnittelusta tietyn teeman merkeissä, ole hyvä ja ota rohkeasti yhteyttä! Nyt on mitä parhain aika yhdessä unelmointiin, ja unelmien eteen toimimiseen.

Arvostamme jäsenyyttäsi, kiitämme mukanaolosta ja toiminnan tukemisesta. Oikein antoisaa toimintavuotta ja iloisiin näkemisiin! Sydämellisesti tervetuloa yksin tai ystävän kanssa!

    – Mikkelin NNKY ry hallitus –

Ystävällisesti

Pirkko Poméll, pj
puh. 050 3683875
mikkelin.nnky@gmail.com

IKIOMA ensikirja® -talkoot

IKIOMA ensikirja® -talkoot, lisätiedot IKIOMA -ohjaaja, pj. Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com

Jäsenmatkat 

Tiedotamme jäsenmatkoista, otamme vastaan ideoita ja vinkkejä.

Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com

Marja Haverinen, puh. 0440 174 506, marja.haverinen1@gmail.com


Mikkelin NNKY logo

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pirkko Poméll
puh. 050 368 3875
mikkelin.nnky@gmail.com

Sihteeri Marja Haverinen
puh. 044 017 4506 
marja.haverinen1@gmail.com