Mikkelin NNKY

Vuosi 2024

5.3.2024

Hyvää alkanutta vuotta 2024, yhdistyksemme jäsen, yhteistyökumppani ja NNKY:n toiminnasta kiinnostunut!

Jäsenkirje 1/2024 on lähetetty kaikille yhdistyksen jäsenille kirjepostina ja lähetetään myös sähköpostitse. Mukana on kevään ohjelma sekä Toivoa Ilmassa -päivän ohjelma, tervetuloa osallistumaan!

NNKY:n tunnus vuodelle 2024 on ”Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät, jotka uskotte, niin että teillä Pyhän Hengen voimasta olisi runsas toivo.” Kirje roomalaisille 15:13 (KR92)

Jäsenyys, jäsenkortti ja -edut

NNKY:n jäsenkortti on muovikortti, jota voimme käyttää useamman vuoden. Päivitämme korttia vuositarroilla kahden vuoden välein, mutta keräämme jäsenmaksut entiseen tapaan vuosittain. Olet saanut / uutena jäsenenä saat muovikorttisi voimassaoloa osoittavalla vuositarralla maksettuasi jäsenmaksun joko tilisiirtona tai käteismaksuna. Jäsenmaksu on entisellään eli jäsen 20 €, nuorisojäsen 10 € ja kannatusjäsen 25 €.

Suomen NNKY -liitto tähdentää, että muovikortti tulee säilyttää huolella. Mikäli kortti joudutaan uusimaan, liitto perii jäseneltä kadonneesta kortista 10 euron kulukorvauksen. NNKY:n jäsenyys tarjoaa Hotelli Helkaan ja Tunturikeimiölle majoittumisen 30 % alennuksella sekä kaksi ASKEL-lehteä, joissa on artikkeleja NNKY -toiminnasta. Mikkelin NNKY ry:n jäsenedut tilaisuuksissa ja jäsenmatkoilla myönnetään myös oman yhdistyksen kannatusjäsenille.

Tiedotus

Tiedotamme Mikkelin NNKY:n toiminnasta kevät- ja syyskirjeellä sekä tarvittaessa puhelimitse ja Mikkelin Kaupunkilehden järjestöpalstalla. Pääasiallinen tiedotuskanavamme on Mikkelin Kaupunkilehden järjestöpalsta, SEURAA SITÄ!, sekä Suomen NNKY-liiton internetsivut www.ywca.fi/paikallisyhdistykset/Mikkelin

Kysymysten ja ideoiden tai muuten vaan ajatusten tiimoilta älä epäröi ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin!

Mikkelin NNKY logo

Arvostamme ja kiitämme mukanaolosta ja toiminnan tukemisesta! Sydämellisesti tervetuloa joukkoomme yksin tai yhdessä ystävän kanssa!

Terveisin pj. Marja Haverinen ja Mikkelin NNKY ry hallitus

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Marja Haverinen

mikkelin.nnky@gmail.com

Sihteeri Satu Varsala