Mikkelin NNKY

Vuosi 2021

25.8.2021

Jäsenkirje 2/2021 on postitettu.

Hyvä yhdistyksemme jäsen ja yhteistyökumppani,

toivotamme oikein hyvää Mikkelin NNKY ry:n 120 -juhlavuoden syyskautta!

Vapaaehtoistoimintamme on jälleen alkanut hiljaiselokuukausien jälkeen. 

Elokuun 11. päivänä matkasimme sisaryhdistyksemme luokse Mäntyharjun kirkkoon, minkä jälkeen tutustuimme oppaan johdattelemana Taidekeskus Salmelan näyttelyihin. Saimme nauttia kauniissa ympäristöissä, kauniina kesäpäivänä yltäkylläisesti ravintoa niin keholle kuin mielelle. Kiitämme Leenaa ja osallistuneita jäsenmatkan onnistuneesta toteutumisesta!

Tiedotus

Tiedotamme toiminnasta ja ajankohtaisista asioista kevät- ja syyskirjeessä, jäsenilloissa, Mikkelin Kaupunkilehden -järjestöpalstalla, sähköpostitse sekä Suomen NNKY-liiton internet-sivuilla www.ywca.fi./Paikallinen toiminta/Mikkelin NNKY. Syksyn 2021 ohjelma löytyy sivun alareunasta ”lue lisää” -painikkeella. Puhelimitse on tiedottaminen myös tarvittaessa mahdollista. Suomen NNKY -liitolta tietoa osoitteessa www.ywca.fi

Yhdistyksemme syyskauden 2021 ohjelman olemme lähettäneet kirjeessä erillisellä arkilla, vaikkapa laitettavaksi jääkaapin oveen tai ilmoitustaululle muistilapuksi. Toivottavasti pääset mukaan jäseniltoihimme, ja muistathan, että toimintaamme ovat sydämellisesti tervetulleita myös ystävät ja läheiset. Kahvi-/teehetken toivomme edelleen järjestyvän ennen illan aihetta noin klo 16:00 – 16:30.

Juhlajumalanpalvelus, palvelutoiminta su 19.12.2021 Olemme yhdistyksenä hoitamassa klo 10 alkavan Kauneimmat joululaulut -messun palvelutoimintoja Mikkelin tuomiokirkossa. Olet tervetullut mukaan, ole hyvä ja ilmoittaudu! Messun jälkeen on yhdistyksen 120 -vuotisjuhla. Pääsihteeri Anne Pönni on kiittänyt kutsusta olla juhlapuhuja: ”Otan kutsun mielelläni vastaan ja toivotan hyvää ja siunattua kauden käynnistystä teille!”

120-vuotisjuhlan sisällöksi otamme vastaan ideoita ja vinkkejä sekä iloitsemme vapaaehtoistoiminnastasi! Juhla toteutetaan ottamalla huomioon ajankohtaiset ohjeistukset, juhlaan kutsutaan erikseen, ja osallistuminen edellyttää henkilökohtaista ilmoittautumista määräpäivään mennessä.

Toivomme, että pidämme yhteyttä muistaen huolehtia omasta ja toistemme hyvinvoinnista! Jos Sinulla on idea ja toive, vaikkapa pienryhmässä tapaamisesta tai jonkun projektin suunnittelusta tietyn teeman merkeissä, ole hyvä ja ota rohkeasti yhteyttä! Nyt on mitä parhain aika yhdessä unelmointiin, ja unelmien eteen toimimiseen.

Arvostamme jäsenyyttäsi, kiitämme mukanaolosta ja toiminnan tukemisesta. Oikein antoisaa syyskautta ja iloisiin näkemisiin!

    – Mikkelin NNKY ry hallitus –

Ystävällisesti

Pirkko Poméll, pj
puh. 050 3683875
mikkelin.nnky@gmail.com

IKIOMA ensikirja® -talkoot

IKIOMA ensikirja® -talkoot, lisätiedot IKIOMA -ohjaaja, pj. Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com

Jäsenmatkat 

Tiedotamme jäsenmatkoista, otamme vastaan ideoita ja vinkkejä.

Leena Parkkonen, puh. 050 5268536, leena.parkkonen@luukku.com tai
Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com.

Mikkelin NNKY logo

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pirkko Poméll
puh. 050 368 3875
mikkelin.nnky@gmail.com

Sihteeri Marja Haverinen
puh. 044 017 4506 
marja.haverinen1@gmail.com