Mikkelin NNKY

Vuosi 2024

8.1.2024

Jäsenkirje 1/2024 postitetaan yhdistyksen jäsenille joko kirjeitse tai sähköpostitse vuosikokouksen jälkeen maaliskuun alkupuolella.

Hyvä yhdistyksemme jäsen ja yhteistyökumppani,

toivotamme Sinulle hyvää toimintavuotta!

Mikkelin NNKY ry:n 123. toimintavuoden tunnus on ”Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät, jotka uskotte, niin että teillä Pyhän Hengen voimasta olisi runsas toivo.” Kirje roomalaisille 15:13 (KR92)

Tämän hetken tavoitteita: Selvittää yhteistoimintamahdollisuuksia: Saataisiinko alkamaan nuorten naisten ryhmätoimintaa erilaisten teemojen merkeissä? Kiinnostaisiko hyväntekeväisyytenä erityisesti käsityötoiminta, jota voisi tehdä sekä omassa tahdissaan kotosalla että ryhmässä kokoontuen. Esim. jo parina vuonna vähävaraiselle tytölle joululahjaksi toteutettua nukkeprojektia jatketaan.

Jäsenyys, jäsenkortti ja -edut

NNKY:n jäsenkortti on muovikortti, jota voimme käyttää useamman vuoden. Päivitämme korttia vuositarroilla kahden vuoden välein, mutta keräämme jäsenmaksut entiseen tapaan vuosittain. Olet saanut / uutena jäsenenä saat muovikorttisi, jossa merkintä 2022 – 2023 maksettuasi jäsenmaksun joko tilisiirtona tai käteismaksuna. Jäsenmaksu on entisellään eli jäsen 20 €, nuorisojäsen 10 € j a kannatusjäsen 25 €.

Suomen NNKY -liitto tähdentää, että muovikortti tulee säilyttää huolella. Mikäli kortti joudutaan uusimaan, liitto perii jäseneltä kadonneesta kortista 10 euron kulukorvauksen. NNKY:n jäsenyys tarjoaa Hotelli Helkaan ja Tunturikeimiölle majoittumisen 30 % alennuksella sekä kaksi ASKEL-lehteä, joissa on artikkeleja NNKY -toiminnasta. Mikkelin NNKY ry:n jäsenedut tilaisuuksissa ja jäsenmatkoilla myönnetään myös oman yhdistyksen kannatusjäsenille.

Tiedotus

Tiedotamme Mikkelin NNKY:n toiminnasta kevät- ja syyskirjeellä sekä tarvittaessa puhelimitse ja Mikkelin Kaupunkilehden järjestöpalstalla. Ystävätupa-toiminnasta Mikkelin Kaupunkilehden -järjestöpalstalla edellisen viikon keskiviikkona, sähköpostitse ja tekstiviestein, etenkin sähköpostittomille jäsenille. Yhdistyksen toiminnasta kerrotaan myös Suomen NNKY-liiton internet-sivuilla www.ywca.fi/paikallisyhdistykset/Mikkelin

Toivomme, että pidämme yhteyttä muistaen huolehtia omasta ja toistemme hyvinvoinnista! Jos Sinulla on idea ja toive, vaikkapa pienryhmässä tapaamisesta tai jonkun projektin suunnittelusta tietyn teeman merkeissä, ole hyvä ja ota rohkeasti yhteyttä! Nyt on mitä parhain aika yhdessä unelmointiin, ja unelmien eteen toimimiseen.

Arvostamme jäsenyyttäsi, kiitämme mukanaolosta ja toiminnan tukemisesta. Oikein antoisaa toimintavuotta ja iloisiin näkemisiin! Sydämellisesti tervetuloa yksin tai ystävän kanssa!

    – Mikkelin NNKY ry hallitus –

Mikkelin NNKY logo

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pirkko Poméll

mikkelin.nnky@gmail.com

Sihteeri Marja Haverinen