Mikkelin NNKY

Vuosi 2022

13.3.2022

Jäsenkirje 1/2022 on postitettu.

Hyvä yhdistyksemme jäsen ja yhteistyökumppani,

toivotamme sinulle oikein hyvää maaliskuuta ja kevättä!

Vapaaehtoistoimintamme on jälleen alkanut! 

Tämän vuoden toimintasuunnitelman tunnus on ”Hän on meidän sydämemme ilo, hänen pyhään nimeensä me luotamme / I honom har våra hjärtan sin glädje, vi förtröstar på hans heliga namn.” (Ps 33:21).

Yhdistyksemme 121. vuoden olemme aloittaneet sääntömääräisellä vuosikokouksella helmikuun lopussa. Vuosikokouksen jälkeen on uusi hallituksemme kokoontunut, järjestäytynyt sekä rakentanut tulevan kevään ohjelmaa. Hallituksemme jäsenet ovat Marja Haverinen, Helena Svahn, Kirsi Mohney, Paula Pölhö, Airi Tella ja Satu Varsala.

Tämän hetken tavoitteita: 1. Selvittää, saataisiinko Mikkelissä toimimaan maahanmuuttajataustaisten äitien Kamalat Äidit -ryhmä? 2. Kiinnostaisiko hyväntekeväisyytenä erityisesti käsityötoiminta, jota voisi tehdä sekä omassa tahdissaan kotosalla että ryhmässä kokoontuen. Aiheiksi on esitetty esim. erilaiset käsitehdyt lahjat lapsille ja taidekortit.

Jäsenyys, jäsenkortti ja -edut

NNKY:n jäsenkortti uudistuu tänä vuonna muovikortiksi, jota voimme käyttää useamman vuoden. Päivitämme korttia vuositarroilla kahden vuoden välein, mutta keräämme jäsenmaksut entiseen tapaan vuosittain. Saat muovikorttisi, jossa merkintä 2022 – 2023 maksettuasi jäsenmaksun. Lähetämme kortin postitse tai saat sen jäsenillassa, niin halutessasi. Kortin voit lunastaa edelleen käteismaksuna tasarahalla myös jäsenillassa. Jäsenmaksu on entisellään eli jäsen 20 €, nuorisojäsen 10 € ja kannatusjäsen 25 €.

Suomen NNKY -liitto tähdentää, että muovikortti tulee säilyttää huolella. Mikäli kortti joudutaan uusimaan, liitto perii jäseneltä kadonneesta kortista 10 euron kulukorvauksen. NNKY:n jäsenyys tarjoaa Hotelli Helkaan ja Tunturikeimiölle majoittumisen 30 % alennuksella. Mikkelin NNKY ry:n jäsenedut tilaisuuksissa ja jäsenmatkoilla myönnetään myös oman yhdistyksen kannatusjäsenille.

Tiedotus

Tiedotamme toiminnasta ja ajankohtaisista asioista kevät- ja syyskirjeessä, jäsenilloissa, Mikkelin Kaupunkilehden -järjestöpalstalla, jäsenilloista edellisen viikon keskiviikkona, sähköpostitse sekä Suomen NNKY-liiton internet-sivuilla www.ywca.fi/paikallisyhdistykset/mikkelin . Kevään 2022 ohjelma löytyy sivun alareunasta ”lue lisää” -painikkeella. Puhelimitse on tiedottaminen myös tarvittaessa mahdollista. Suomen NNKY -liitolta tietoa osoitteessa www.ywca.fi

Toivomme, että pidämme yhteyttä muistaen huolehtia omasta ja toistemme hyvinvoinnista! Jos Sinulla on idea ja toive, vaikkapa pienryhmässä tapaamisesta tai jonkun projektin suunnittelusta tietyn teeman merkeissä, ole hyvä ja ota rohkeasti yhteyttä! Nyt on mitä parhain aika yhdessä unelmointiin, ja unelmien eteen toimimiseen.

Arvostamme jäsenyyttäsi, kiitämme mukanaolosta ja toiminnan tukemisesta. Oikein antoisaa toimintavuotta ja iloisiin näkemisiin! Sydämellisesti tervetuloa yksin tai ystävän kanssa!

    – Mikkelin NNKY ry hallitus –

Ystävällisesti

Pirkko Poméll, pj
puh. 050 3683875
mikkelin.nnky@gmail.com

IKIOMA ensikirja® -talkoot

IKIOMA ensikirja® -talkoot, lisätiedot IKIOMA -ohjaaja, pj. Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com

Jäsenmatkat 

Tiedotamme jäsenmatkoista, otamme vastaan ideoita ja vinkkejä.

Leena Parkkonen, puh. 050 5268536, leena.parkkonen@luukku.com tai
Pirkko Poméll, puh. 050 368 3875, mikkelin.nnky@gmail.com.

Mikkelin NNKY logo

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Pirkko Poméll
puh. 050 368 3875
mikkelin.nnky@gmail.com

Sihteeri Marja Haverinen
puh. 044 017 4506 
marja.haverinen1@gmail.com