Oulun NNKY

Pieni kirjojen kierrätyspöytä

Kierrätyspöydälle voit tuoda ylimääräisen kirjan omasta hyllystäsi, tilalle voit ottaa uutta lukemista.

Kierrätyspöytä on esillä 12.6. asti, sen jälkeen kirjat lahjoitetaan eteenpäin.

Tervetuloa kesäkahville!

Mahdollisuuksien kolmas ikä -ryhmät alkavat

Molemmat ryhmät ovat täynnä.

Perjantaimietteessä koskettava tunnelmapala

Lue Perjantaimiete Oulun NNKY:n facebook-sivulta! Kirjoittajat kertovat, mikä heitä on viime päivinä koskettanut. Facebook-sivu löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/profile.php?id=100063657055755

Voimasiskot-ryhmässä pohditaan hyvinvointia

RYHMÄ TÄYNNÄ.

NNKY:llä myytävänä lasten ja aikuisten sukkia

Tule ostoksille Oulun NNKY:lle, Isokatu 15!

Myytävänä mm. lasten ja aikuisten sukkia (5-30 €), vaunupeittoja, kangaskasseja. Tuotto NNKY:n tekemään hyväntekeväisyystyöhön.

Luku(vinkki)piirissä jutellaan mielikirjoista

Lukupiiri on vapaamuotoinen keskusteluryhmä eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Jos pidät lukemisesta ja kirjoista, olet tervetullut!

Kevätkaudella 2024 luku(vinkki)piiri kokoontuu: to 18.1. alkaen joka toinen viikko, klo 12-13.30.

Taidekeräilykorttiharrastus jatkuu keväällä 2024

Oulun NNKY:llä, Isokatu 15, kokoontuu ryhmä naisille, jotka haluavat askarrella yhdessä ATC-taidekortteja. Kokemusta ei tarvita, mutta ei se myöskään haittaa. Tässä joukossa saat kokea iloa taidekorttien parissa, yhdessä opimme uutta ja vaihdamme vinkkejä taidekortteihin liittyen.
ATC, eli Artist Trading Card tarkoittaa taidekeräilykortteja. Eli ideana on itse tehdä ja vaihtaa taidekortteja muiden tekijöiden kanssa. ATC-taidekortteja voi tehdä kuka vaan ja toteutustapa on vapaa. ATC-taidekortteja voi halutessaan myös vaihtaa ryhmässä. Ota siis mukaan valmiita kortteja, jotka haluaisit vaihtaa.
Ryhmässä on perustarvikkeet kulloisenkin illan teeman sopien, mutta voit halutessasi ottaa mukaan omiakin tarvikkeita. Tällöin korteistasi tulee enemmän yksilöllisiä.
Voit tulla mukaan joka kerta tai silloin kun se sinulle sopii. Voit tulla koko ajaksi tai osaksi aikaa.

Sytätä kynttilä, rukoile rauhaa

Tervetuloa käsityökahvilaan!

Maanantaisin (klo 12-15) tehdään mm. Äiti Teresa -peittoja, mutta omankin käsityön voi ottaa mukaan. Keskiviikkoisin (klo 12-15) tehdään mm. sukkia, lapasia, pipoja hyväntekeväisyyteen ja omiin myyjäisiin.

Käsityökahvilat aloittavat kevätkauden viikolla 2.

Tukea yllätysraskauteen? Tukea abortin jälkeen?

Haluatko jutella raskaudestasi? Pelottaako raskausaika tai synnytys? Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia. Palvelut ovat ilmaisia ja luottamuksellisia. Oulussa Itu-päivystykseen saa yhteyden soittamalla, lähettämällä tekstiviestin tai whatsappin 044 7922229.

Keskusteluryhmä Usko tai älä

kokoontuu NNKY:llä joka toinen tiistai klo 18–19.30. Ensimmäinen tapaaminen 16.1. Ryhmässä pohditaan turvallisessa ja vapaassa ilmapiirissä mieltä askarruttavia hengellisiä kysymyksiä. Kysy lisää 040 7514480/Maarit.

RYHMÄ TÄYNNÄ

IKIOMA-talkoot

IKIOMA-talkoot kevätkaudella kerran kuukaudessa lauantaisin klo 13-16.

Jokaisella lapsella on oikeus ensikirjaan!

 Voi sitä iloa ja riemua, kun pieni ensikirjaikäinen lapsi saa käsiinsä oman ensikirjan! Hän tutkii kirjaa, oppii uusia sanoja, hahmottaa ympäröivää maailmaa. Kirjaa tutkiessaan hän saa turvallisen yhteisen hetken vanhempiensa ja sisarustensa kanssa. Mutta kaikki lapset eivät pysty saatavilla olevista ensikirjoista iloitsemaan. Sellaisia lapsia syntyy Suomeen vuosittain noin 100. Osa heistä on täysin sokeita, osa heikkonäköisiä ja osa monivammaisia. Näille lapsille ei ole ollut saatavilla lainkaan heille soveltuvia kosketeltavia ensikirjoja.

IKIOMA ensikirja® on suunniteltu juuri näkö- ja monivammaisen lapsen ensikirjaksi.  Vapaaehtoiset eri puolilla Suomea ovat tähän mennessä valmistaneet niitä jo lähes 550. Valmiita IKIOMA ensikirjoja® on lähetetty suoraan perheisiin sekä viety jaettaviksi sairaaloihin ja muihin jakelupisteisiin eri puolille Suomea jo n. 400.

IKIOMA ensikirja-toiminta on syntynyt v. 2016 Oulun NNKY:llä, missä vapaaehtoiset valmistavat IKIOMA ensikirjoja®  sekä huolehtivat materiaalihankinnoista ja esivalmisteluista myös eri puolilla Suomea toimiville vapaaehtoisryhmille. Kaikki valmiit IKIOMA ensikirjat® toimitetaan Oulun kautta eteenpäin jakelupisteisiin tai perheille suoraan.

Vuonna 2022 Oulun NNKY:n IKIOMA-toimintaa ovat tukeneet:

  • Sokeain Lasten Tukisäätiö
  • Tukilinja-säätiö
  • LCOulu/Avain
  • Oulun normaalikoulun vapaaehtoistyön kerho

KIITOS KAIKILLE TUKIJOILLEMME!

Riitta Hirvonen jatkaa puheenjohtaja

Oulun NNKY ry:n syyskokous pidettiin to 30.11.2023. Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Riitta Hirvonen. Hallituksen jäseniä ovat Eeva-Liisa Hekkala, Elsi Salovaara, Hanna Korhonen, Teija Kähkönen ja Luz Peltoniemi sekä Mervi Vainio.

Kiinnostaisiko jäsenyys?

Jäsenenä tuet toimintaamme, saat jäsenetuja ja mukavan harrastuspaikan. Oulun NNKY:n jäsenmaksu v. 2024 on 20 €. Jäsenetuna on mm. alennus Helsingissä sijaitsevan Hotelli Helkan huonehinnasta.

Voit liittyä Oulun NNKY:n jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen NNKY-liiton sivulla osoitteessa https://ywca.fi/nnky/liity-jaseneksi/

IKIOMA-ensikirjalla omat nettisivut

IKIOMA ensikirjalla on myös omat nettisivut

IKIOMA ensikirjan tarinaa (8min. video)

Kesäkahvilla pukeuduttiin kansallispukuihin

Kesäkuun kahveilla pukeuduttiin kansallispukuihin alkavan kesän ja lähestyvän juhannuksen kunniaksi.

Rukoilemme Ukrainan kansan puolesta

Piispa Mari Leppänen: ”Ukrainalaisessa kansanikonissa Jumalanäiti levittää suojaavan valkoisen peiton ukrainalaisten turvaksi. Suojatkoon sama peitto myös sinua: ”Hän levittää siipesi yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla.”

Oulun NNKY logo

Yhteystiedot

Asemakatu 15, 90100 Oulu
Käyntiosoite: Isokatu 15

toiminnanjohtaja
Maarit Peltoniemi
p. 040 751 4480
maarit.peltoniemi@onnky.fi

Toimitilamme avoinna
ma-to klo 9-15,  pe suljettu

Facebook

 

Oulun NNKY:n verkkolaskutusosoite:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

Operaattori Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite

003702357417

OVT-tunnus

003702357417

 

 

 

 

 

Paperilaskut:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys ry (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS