Oulun NNKY

NNKY:llä myytävänä lasten ja aikuisten sukkia

Tule ostoksille Oulun NNKY:lle, Isokatu 15!

Myytävänä mm. lasten ja aikuisten sukkia (5-30 €), vaunupeittoja, kangaskasseja. Tuotto NNKY:n tekemään hyväntekeväisyystyöhön.

NNKY avoinna ma-to klo 9-15.

Uusi toimintakausi alkaa hiljaisuuden päivällä

Hiljaisuuden päivää vietetään la 13.1.2024 klo 10-15 Lomakoti Onnelassa Haukiputaalla. Osallistumismaksu 20 €, sisältää lounaan sekä tulo- ja päiväkahvit. Ilmoittaudu 4.1. mennessä maarit.peltoniemi@onnky.fi tai 040 7514480.

Syyskokous marraskuun viimeisenä päivänä

Tervetuloa Oulun NNKY ry:n syyskokoukseen 30.11. klo 18, Isokatu 15. Käsitellään mm. ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Varaa joululeivonnaiset meiltä!

 • pikkupullat 1,50 €/kpl
 • pitko 8 €/kpl
 • piparkakut, rasia 3 €
 • taatelikakku, 12 €
 • Aulin piparkakkutaikina 4 €/500 g
 • Varaa maarit.peltoniemi@onnky.fi viimeistään 15.12.
 • Nouto keskiviikkona 20.12. klo 9-16
 • Maksu käteisellä tai kortilla

Kansainvälinen Joulutori

Oulun NNKY osallistuu Vuolle Setlementin Kansainväliselle Joulutorille omalla myyntipöydällä la 16.12. klo 12-16. Myytävänä mm. karjalanpiirakoita sekä Tekstiiliverstaan käsityöläisten tekstiilejä.

Taidekeräilykorttiharrastus jatkuu keväällä 2024

Oulun NNKY:llä, Isokatu 15, kokoontuu ryhmä naisille, jotka haluavat askarrella yhdessä ATC-taidekortteja. Kokemusta ei tarvita, mutta ei se myöskään haittaa. Tässä joukossa saat kokea iloa taidekorttien parissa, yhdessä opimme uutta ja vaihdamme vinkkejä taidekortteihin liittyen.
ATC, eli Artist Trading Card tarkoittaa taidekeräilykortteja. Eli ideana on itse tehdä ja vaihtaa taidekortteja muiden tekijöiden kanssa. ATC-taidekortteja voi tehdä kuka vaan ja toteutustapa on vapaa. ATC-taidekortteja voi halutessaan myös vaihtaa ryhmässä. Ota siis mukaan valmiita kortteja, jotka haluaisit vaihtaa.
Ryhmässä on perustarvikkeet kulloisenkin illan teeman sopien, mutta voit halutessasi ottaa mukaan omiakin tarvikkeita. Tällöin korteistasi tulee enemmän yksilöllisiä.
Voit tulla mukaan joka kerta tai silloin kun se sinulle sopii. Voit tulla koko ajaksi tai osaksi aikaa.

Sytätä kynttilä, rukoile rauhaa

Tervetuloa käsityökahvilaan!

Maanantaisin (klo 12-15) tehdään mm. Äiti Teresa -peittoja, mutta omankin käsityön voi ottaa mukaan. Keskiviikkoisin (klo 12-15) tehdään mm. sukkia, lapasia, pipoja hyväntekeväisyyteen ja omiin myyjäisiin.

Vertaistukea abortin läpikäyneille

Oletko käynyt läpi raskauden keskeytyksen? Vertaistukiryhmässä voit jutella luottamuksella siihen liittyvistä asioista. Ei haittaa, vaikka abortista on kulunut jo pidemmän aikaa.

Tukea yllätysraskauteen? Tukea abortin jälkeen?

Haluatko jutella raskaudestasi? Pelottaako raskausaika tai synnytys? Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia. Palvelut ovat ilmaisia ja luottamuksellisia. Oulussa Itu-päivystykseen saa yhteyden soittamalla, lähettämällä tekstiviestin tai whatsappin 044 7922229.

Luku(vinkki)piirissä jutellaan mielikirjoista

Lukupiiri on vapaamuotoinen keskusteluryhmä eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Jos pidät lukemisesta ja kirjoista, olet tervetullut!

Syyskaudella 2023 luku(vinkki)piiri kokoontuu: to 24.8. alkaen joka toinen viikko, klo 12-13.30.

Keskusteluryhmä Usko tai älä

kokoontuu NNKY:llä 12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11., 5.12. ja 19.12. klo 18–19.30. Ryhmässä pohditaan turvallisessa ja vapaassa ilmapiirissä mieltä askarruttavia hengellisiä kysymyksiä. Kysy lisää 040 7514480/Maarit.

IKIOMA-talkoot

IKIOMA-talkoot syyskaudella vielä 9.12. klo 12-15. Kevätkaudella talkoiden ajankohta muuttuu, silloin kokoonnutaan klo 13-16.

Jokaisella lapsella on oikeus ensikirjaan!

 Voi sitä iloa ja riemua, kun pieni ensikirjaikäinen lapsi saa käsiinsä oman ensikirjan! Hän tutkii kirjaa, oppii uusia sanoja, hahmottaa ympäröivää maailmaa. Kirjaa tutkiessaan hän saa turvallisen yhteisen hetken vanhempiensa ja sisarustensa kanssa. Mutta kaikki lapset eivät pysty saatavilla olevista ensikirjoista iloitsemaan. Sellaisia lapsia syntyy Suomeen vuosittain noin 100. Osa heistä on täysin sokeita, osa heikkonäköisiä ja osa monivammaisia. Näille lapsille ei ole ollut saatavilla lainkaan heille soveltuvia kosketeltavia ensikirjoja.

IKIOMA ensikirja® on suunniteltu juuri näkö- ja monivammaisen lapsen ensikirjaksi.  Vapaaehtoiset eri puolilla Suomea ovat tähän mennessä valmistaneet niitä jo lähes 550. Valmiita IKIOMA ensikirjoja® on lähetetty suoraan perheisiin sekä viety jaettaviksi sairaaloihin ja muihin jakelupisteisiin eri puolille Suomea jo n. 400.

IKIOMA ensikirja-toiminta on syntynyt v. 2016 Oulun NNKY:llä, missä vapaaehtoiset valmistavat IKIOMA ensikirjoja®  sekä huolehtivat materiaalihankinnoista ja esivalmisteluista myös eri puolilla Suomea toimiville vapaaehtoisryhmille. Kaikki valmiit IKIOMA ensikirjat® toimitetaan Oulun kautta eteenpäin jakelupisteisiin tai perheille suoraan.

Vuonna 2022 Oulun NNKY:n IKIOMA-toimintaa ovat tukeneet:

 • Sokeain Lasten Tukisäätiö
 • Tukilinja-säätiö
 • LCOulu/Avain
 • Oulun normaalikoulun vapaaehtoistyön kerho

KIITOS KAIKILLE TUKIJOILLEMME!

Artist Trading Card Taidekortti-illat syyskaudella 2023


Tule tekemään oman tyylisesi taidepäiväkirja

Riitta Hirvonen uusi puheenjohtaja

Oulun NNKY ry:n syyskokous pidettiin ma 21.11.2022. Puheenjohtajaksi valittiin Riitta Hirvonen. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Eeva-Liisa Hekkala ja Elsi Salovaara. Hallituksessa jatkavat Marita Ahlgren, Hanna Korhonen, Teija Kähkönen ja Luz Peltoniemi.

Kiinnostaisiko jäsenyys?

Jäsenenä tuet toimintaamme, saat jäsenetuja ja mukavan harrastuspaikan. Oulun NNKY:n jäsenmaksu v. 2023 on 20 €. Jäsenetuna on mm. alennus Helsingissä sijaitsevan Hotelli Helkan huonehinnasta.

Voit liittyä Oulun NNKY:n jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen NNKY-liiton sivulla osoitteessa https://ywca.fi/nnky/liity-jaseneksi/

IKIOMA-ensikirjalla omat nettisivut

IKIOMA ensikirjalla on myös omat nettisivut

IKIOMA ensikirjan tarinaa (8min. video)

Syyskauden 2023 muuta toimintaa

Oulun NNKY ry:n syyskokous to 30.11. klo 18.

Osallistumme Kastellin kirkon iltamessuun la 2.12. klo 17. NNKY:n vapaaehtoiset teenkeittovuorossa.

Jouluglögit to 14.12. klo 18.

Kesäkahvilla pukeuduttiin kansallispukuihin

Kesäkuun kahveilla pukeuduttiin kansallispukuihin alkavan kesän ja lähestyvän juhannuksen kunniaksi.

Rukoilemme Ukrainan kansan puolesta

Piispa Mari Leppänen: ”Ukrainalaisessa kansanikonissa Jumalanäiti levittää suojaavan valkoisen peiton ukrainalaisten turvaksi. Suojatkoon sama peitto myös sinua: ”Hän levittää siipesi yllesi, ja sinä olet turvassa niiden alla.”

Oulun NNKY logo

Yhteystiedot

Asemakatu 15, 90100 Oulu
Käyntiosoite: Isokatu 15

toiminnanjohtaja
Maarit Peltoniemi
p. 040 751 4480
maarit.peltoniemi@onnky.fi

Toimitilamme avoinna
ma-to klo 9-15,  pe suljettu

Facebook

 

Oulun NNKY:n verkkolaskutusosoite:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

Operaattori Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite

003702357417

OVT-tunnus

003702357417

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paperilaskut:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys ry (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS