Tampereen NNKY

Graafinen kukkakuvio, jossa on pinkkejä, vaaleanpunaisia, punaisia ja violetteja kukkia sekä vihreitä lehtiä.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumatiedotteet ja ajankohtaiset uutiset Tampereen NNKY:n omilla kotisivuilla
www.tnnky.fi

Tampereen NNKY Facebookissa
Tampereen NNKY – YWCA of Tampere

Järjestämme harrastus- ja virkistystoimintaa sekä erilaisia kursseja ja tapahtumia kaikenikäisille. Lisäksi tuotamme ja kehitämme sosiaalisia palveluja, joiden tavoitteena on edistää tyttöjen ja naisten hyvinvointia.

Itu-perhetyö

Itu-perhetyön tavoitteena on edistää ja ylläpitää haastavassa elämäntilanteessa olevien äitien ja
lasten hyvinvointia, toimintakykyä, elämänhallintaa ja arjessa selviytymistä vertaistuen, verkostotuen ja yksilötuen kautta. Toiminnan keskeisen osan muodostaa matalan kynnyksen monipuolinen, avoin ja maksuton ryhmätoiminta. 

Tutustu lisää: https://tnnky.fi/palvelutoiminta/itu-perhetya/itu-perhetyo/

Gospel-lattarit™

Gospel-lattarit™ on Tampereen NNKY:n vuonna 2007 aloitettu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit- tunnin tavoite!

Tutustu lisää: https://tnnky.fi/hyvinvointia/gospel-lattarit/info/

Äidikepalvelu

Luotettavaa lastenhoitoa tilapäiseen tarpeeseen vuodesta 1972. Tutustu Äidikepalveluun.

Vuokraamme tiloja

GL Salonkimonikäyttöiset tilat Tampereen keskustassa (Satakunnankatu 28 B). Rauhalliset ja siistit kellaritilat soveltuvat tanssiin ja liikuntaan, toiminnalliseen terapiatyöskentelyyn sekä pienimuotoiseen kokous- ja koulutuskäyttöön. Yli 100 m² tanssisali, venyttelynyrkkaus, jossa jumppa-alustoja ja –palloja. Kaksi pukuhuonetta, joissa molemmissa yksi suihku. Keittiö, jossa ruokailu- ja kahviastiasto 30 henkilölle. Oleskelu/neuvottelutila, istumapaikat 30 henkilölle. Yhteensä 270 m² tilaa. Tiedustelut: p. 044 204 4000, tnnky@tnnky.fi

Yhteystiedot

Hämeenpuisto 14 F, 33210 Tampere
p. 044 204 4000
tnnky@tnnky.fi,
www.tnnky.fi

Toimisto, Puistosalit, Siskolikan kahvila, Itu-toimisto, Päivi Niemen työhuone, Hämeenpuisto 14 F

Siskolikan koulutustilat, Pamaus-partiotilat, Satakunnankatu 31 B–C, 3. krs

GL Salonki, Satakunnankatu 28 B, kellarikerros