Jyväskylän NNKY:n juhla- ja kokoustilojen vuokraus jatkuu noudattaen suosituksia

Tiedustelut toimistoaikaan klo 9-15.
jklnnky@gmail.com, 040 740 4472

Juhlasali

Noudatamme Jyväskylän kaupungin ja AVI:n esittämiä kokoontumissuosituksia. Kokoontumissa tulee muistaa turvavälit sekä hyvä käsihygienia.

Vuokraamme salia pieniin juhla-, kokous- ja muistotilaisuuksiin. Salissa on piano. Saliin saa helposti mahtumaan 25 – 30 henkilöä turvaväleillä.

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto on 11.8. määrännyt, että Jyväskylän toimijoiden on varmistettava yleisölle avoimissa tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuissa tiloissa, että henkilöiden väliset lähikontaktit voidaan tosiasiallisesti välttää. Määräys on voimassa 13.8.–9.9.2021.

Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää sisätiloissa, jos osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä. Ulkotiloissa yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää, jos osallistujamäärä on enintään 50 henkilöä.

Edellä mainittuja osallistujamääriä ylittäviä tilaisuuksia voi kuitenkin järjestää edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattamalla opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 antamaa ohjetta riittävistä turvaväleistä, fyysisten kontaktien välttämisestä sekä hyvästä hygieniasta.

Lähde: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Alakerran kerhotila

Kokouksiin ja koulutuksiin enintään 10 hengelle. 

**********

Salin vuokrahinnat

Viikonloppu

la ja su               180 € / pv

Arkipäivä

klo 8–16            130 € / pv

klo 8–16            30 € / tunti

klo 16–21          35 € / tunti

Alakerran kerhohuone
klo 8–16            25 € / tunti

Pöytäliinavuokra
60 € / tilaisuus

Jyväskylän NNKY:n jäsenet saavat tilavuokrista 10 % alennuksen (ei koske pöytäliinoja).

Tilavuokra laskutetaan vuokralaiselta käytön jälkeen. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin, voimassa toistaiseksi.

**********

Tilojen siivous ei kuulu hintaan. Asiakas huolehtii omien jälkien siivouksesta. Laskutamme erikseen 150 €, mikäli joudumme siivoamaan tilaa asiakkaan jäljiltä.

Meillä ei ole omaa pitopalvelua, mutta voimme suositella vaihtoehtoja.

Varauksen yhteydessä on ilmoitettava tilojen käyttötarkoitus. Vuokraamme tilaa käyttöön, joka ei ole ristiriidassa arvojemme kanssa. Emme myöskään vuokraa tiloja käyttöön, jossa alkoholin nauttiminen on huomattavan suuressa roolissa. Tämä ei estä alkumaljojen ja ruokaviinin nauttimista juhlissa.

Takaisin Jyväskylän NNKY:n pääsivulle