Jyväskylän NNKY:n juhla- ja kokoustilojen vuokraus jatkuu noudattaen suosituksia

Tiedustelut toimistoaikaan klo 9-15.
toimisto@jklnnky.fi, 040 740 4472

Juhlasali

Noudatamme Jyväskylän kaupungin ja AVI:n esittämiä kokoontumissuosituksia. Kokoontumissa tulee muistaa turvavälit sekä hyvä käsihygienia.

Vuokraamme salia pieniin juhla-, kokous- ja muistotilaisuuksiin. Salissa on piano. Saliin saa helposti mahtumaan 25 – 30 henkilöä turvaväleillä.

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto on 24.8. purkanut määräyksen yleisötilaisuuksien turvaväleistä. Myös tilaisuuksien kokoontumisrajoitukset ovat päättyneet 9.9.2021.

Tartuntatautilain yleisiä hygieniavaatimuksia on jatkossa edelleen noudatettava myös yleisötapahtumissa. Asiakkaille on tarjottava mahdollisuus käsien puhdistamiseen tai desinfiointiin, asiakaspaikat on järjestettävä mahdollisimman väljästi ja asiakkaita on ohjeistettava hyvistä käytännöistä, joilla terveysturvallisuutta parannetaan. Tietyn mittaisia turvavälejä ei kuitenkaan vaadita.

Aluehallintoviraston tiedote määräyksestä

Yksityistilaisuuksia koskeva suositus osallistujamäärästä on sama kuin Länsi-ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston antama määräys julkisia tilaisuuksia koskien. Yksityistilaisuuksia ovat esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat ja yksityiset illanvietot. Lähde: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Alakerran kerhotila

Kokouksiin ja koulutuksiin enintään 10 hengelle. 

**********

Salin vuokrahinnat

Viikonloppu

la ja su               180 € / pv

Arkipäivä

klo 8–16            130 € / pv

klo 8–16            30 € / tunti

klo 16–21          35 € / tunti

Alakerran kerhohuone
klo 8–16            25 € / tunti

Pöytäliinavuokra
60 € / tilaisuus

Jyväskylän NNKY:n jäsenet saavat tilavuokrista 10 % alennuksen (ei koske pöytäliinoja).

Tilavuokra laskutetaan vuokralaiselta käytön jälkeen. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin, voimassa toistaiseksi.

**********

Tilojen siivous ei kuulu hintaan. Asiakas huolehtii omien jälkien siivouksesta. Laskutamme erikseen 150 €, mikäli joudumme siivoamaan tilaa asiakkaan jäljiltä.

Meillä ei ole omaa pitopalvelua, mutta voimme suositella vaihtoehtoja.

Varauksen yhteydessä on ilmoitettava tilojen käyttötarkoitus. Vuokraamme tilaa käyttöön, joka ei ole ristiriidassa arvojemme kanssa. Emme myöskään vuokraa tiloja käyttöön, jossa alkoholin nauttiminen on huomattavan suuressa roolissa. Tämä ei estä alkumaljojen ja ruokaviinin nauttimista juhlissa.

Takaisin Jyväskylän NNKY:n pääsivulle