Jyväskylän NNKY

Koronatiedote: Jyväskylän NNKY:n tilavuokraus ja oma toiminta on peruttu tältä kesältä 2020 covid-19-pandemian takia. Olemme peruneet kaikki kesän varaukset, sillä haluamme toimia ennakoivasti ihmisten terveyden ylläpitämiseksi.

NNKY:n hallitus palaa asiaan elokuun puolella ja katsomme 15.8. jälkeen, miten voimme jatkaa tilojen vuokrausta ja aloittaa ryhmien toimintaa syyskuussa. Suunnitteilla on kaikkea kivaa, joten toivotaan, että pääsemme toteuttamaan suunnitelmat! Nautitaan kesän aikaan auringosta ja ulkoilmasta ja pysytään terveinä.

Lemmikki

Jyväskylän NNKY:n tarkoituksena on kaikenikäisten naisten, nuorten ja perheiden henkisen ja hengellisen elämän rikastuttaminen lähimmäisenrakkauden hengessä. Tilaisuudet ja piirit ovat kaikille avoimia. Tule ja tuo tuttavasikin!

Voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi. Jäsenenä olet osa maailmanlaajuista sisarpiiriä ja saat samalla Suomen NNKY-liiton sekä paikalliset  Jyväskylän NNKY:n jäsenedut.

Toimintamme ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisten panosta.

Tiloja ei vuokrata kesällä 2020. Juhlat tai kokous suunnitelmissa, mutta tila puuttuu? NNKY:n sali Puistotori 4:ssä on myös oiva kokous- ja juhlatilaLisätietoja ja kuvia.

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

Ilmoitamme toiminnastamme myös täällä:
Keski-Suomen yhdistystori
Sanomalehti Keskisuomalaisen menoinfo-tapahtumakalenteri
Jyväskylän kaupungin tapahtumakalenteri
Jyväskylän seurakunnan Henki&Elämä-lehti

Yhteistyökumppaneitamme
Jyväskylän seurakunta

Flickr-valokuva-albumi
 

Yhteystiedot

Jyväskylän NNKY
Puistotori 4
40100 Jyväskylä
p. 040 740 4472

jklnnky@gmail.com

Facebook-sivumme

Toiminnanjohtajana aloitti 4.5.2020
Susanna Matikainen
Toimistoaika ti – to klo 9-15