Jyväskylän NNKY

Jyväskylän NNKY:n tarkoituksena on kaikenikäisten naisten henkisen elämän rikastuttaminen. Järjestämme erilaisia piirejä ja tapahtumia. Toivorikkaina odotamme, että pääsemme aloittamaan toimintamme syyskuun alussa. Tilaisuudet ja piirit ovat kaikille avoimia. Tule ja tuo tuttavasikin!

Jyväskylän NNKY:n hallitus kokoontui maanantaina (3.8.2020) ja käsitteli tilavuokrausasioita ja tilavuokraukseen liittyviä uusia määräyksiä, turvavälejä, desinfiointia ja siivousta. Tilavuokrauksen hintoja tullaan tarkistamaan ylöspäin. Uusi tilavuokrausohjeistus ja -hinnasto on työn alla.

Jatkamme tilavuokrausta noudattaen THL:n ja OKM:n ohjetta turvaväleistä ja hygieniakäytännöistä.

Lisätietoa elokuun kokoontumisrajoituksista AVI:n sivulta:

Aluehallintovirasto korostaa jokaisen toimijan ja kansalaisen vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Tartuntatautilaki mahdollistaa määräysten antamisen korkeintaan yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Jos epidemiologinen tilanne Suomessa muuttuu merkittävästi huonompaan suuntaan, aluehallintovirastot voivat tarvittaessa muuttaa elokuuta koskevia rajoituspäätöksiään.

Koivikko

Voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi. Jäsenenä olet osa maailmanlaajuista sisarpiiriä ja saat samalla Suomen NNKY-liiton sekä paikalliset  Jyväskylän NNKY:n jäsenedut.

Toimintamme ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisten panosta.

Jatkamme tilavuokrausta noudattaen THL:n ja OKM:n ohjetta turvaväleistä ja hygieniakäytännöistä. Juhlat tai kokous suunnitelmissa, mutta tila puuttuu? NNKY:n sali Puistotori 4:ssä on myös oiva kokous- ja juhlatilaLisätietoja ja kuvia

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

Ilmoitamme toiminnastamme myös täällä:
Keski-Suomen yhdistystori
Sanomalehti Keskisuomalaisen menoinfo-tapahtumakalenteri
Jyväskylän kaupungin tapahtumakalenteri
Jyväskylän seurakunnan Henki&Elämä-lehti

Yhteistyökumppaneitamme
Jyväskylän seurakunta

Flickr-valokuva-albumi
 

Yhteystiedot

Jyväskylän NNKY
Puistotori 4
40100 Jyväskylä
p. 040 740 4472

jklnnky@gmail.com

Facebook-sivumme

Toiminnanjohtajana aloitti 4.5.2020
Susanna Matikainen
Toimistoaika ti – to klo 9-15