Jyväskylän NNKY

Noudatamme Jyväskylän kaupungin ja AVI:n esittämiä kokoontumissuosituksia. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan maalis-huhtikuun ajan. Keski-Suomen sairaanhoitopiirien kuntien alueilla osallistujamäärä rajoitetaan 10 henkilöön. Rajoitukset ovat edelleen välttämättömiä epidemiatilanteen rauhoittamiseksi ja ne ovat voimassa 2.3.–30.4.2021 asti. Suosittu Puuroa ja puhetta -aamiaistilaisuus alkaa kokoontua vasta toukokuussa johtuen rokotusten viivästymisestä.

Jyväskylän NNKY:n tarkoituksena on kaikenikäisten naisten henkisen elämän rikastuttaminen. Järjestämme erilaisia piirejä ja tapahtumia. Tammikuussa 2021 aloitimme joulutauon jälkeen oman toimintamme, noudatamme turvavälejä ja Suomen hallituksen sekä THL:n määräyksiä. Jyväskylässä on tällä hetkellä maskisuositus julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa.

Voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi. Jäsenenä olet osa maailmanlaajuista sisarpiiriä ja saat samalla Suomen NNKY-liiton sekä paikalliset  Jyväskylän NNKY:n jäsenedut.

Toimintamme ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisten panosta.

Jatkamme tilavuokrausta noudattaen AVI:n ja Jyväskylän paikallisia ohjeita turvaväleistä ja hygieniakäytännöistä ja kokoontumissuosituksista. Tällä hetkellä yksityisjuhliin saa kokoontua vain kuuden (6) hengen ryhmät. Juhlat tai kokous suunnitelmissa, mutta tila puuttuu? NNKY:n sali Puistotori 4:ssä on myös oiva kokous- ja juhlatilaLisätietoja ja kuvia

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

Ilmoitamme toiminnastamme myös täällä:
Keski-Suomen yhdistystori
Sanomalehti Keskisuomalaisen menoinfo-tapahtumakalenteri
Jyväskylän kaupungin tapahtumakalenteri
Jyväskylän seurakunnan Henki&Elämä-lehti

Yhteistyökumppaneitamme
Jyväskylän seurakunta

Flickr-valokuva-albumi
 

Jyväskylän NNKY logo

Yhteystiedot

Jyväskylän NNKY
Puistotori 4
40100 Jyväskylä
p. 040 740 4472

jklnnky@gmail.com

Facebook-sivumme

Toiminnanjohtajana aloitti 4.5.2020
Susanna Matikainen
Toimistoaika klo 9-15, etäpäivät yleensä ma ja pe