Helsingin NNKY

Tyttö- ja naisvoimaa!

TERVETULOA!

Helsingin NNKY (Helsingin Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys ry) on rohkea ja uudistuva tyttötyön tekijä, joka tarjoaa toimintaa vertaisuuden ja turvallisen tilan mallien perustalta. Tavoitteena on tarjota tytöille ja eri-ikäisille naisille mahdollisuuksia itsensä ja tunnetaitojen kehittämiseen sekä johtajuuteen ja henkiseen kasvamiseen. Yhdistys kutsuu mukaan tyttöjä ja naisia koko pääkaupunkiseudulta. Yhdistyksellä on viisi työntekijää sekä osa-aikaisia kerhon- ja ryhmänohjaajia. Toiminta perustuu jäsenten ja toimintaan osallistuvien omaan aktiivisuuteen, ideointiin, vertaisuuteen ja vapaaehtoisuuteen.

Ajankohtaista

Tule meille töihin, etsimme digi-innostajaa!

Etsimme tiimimme vahvistukseksi digi-osaajaa, joka energisellä ja innostavalla otteelleen edistää digitaalisia taitojamme tavoitteena, että pystymme tarvittaessa nopealla aikataululla toteuttamaan kohtaavaa toimintaamme myös verkossa. Tarvitsemme apua myös kotisivujemme visuaalisuuden, saavutettavuuden ja esteettömyyden toteuttamiseksi.

Edellytämme

-WordPress ja Surveypal sujuvaa osaamista
-hakukoneoptimoinnin osaamista
-kykyä käynnistää toimintaamme soveltuva verkkoalusta, joka toimii oppimisalustana ja kohtaamisen paikkana nuorille naisille
-sinulla on kyky opastaa ja innostaa myös muita em. tehtävissä.

Arvostamme

-kykyä sosiaalisessa mediassa käytettävien tiedotuspohjien ja niiden visuaalisen ilmeen luomiseen
-monipuolisia sometaitoja
-mahdollisuutta harjoittelutukeen omasta korkeakoulustasi.

Tehtävä soveltuu esim. opintojen loppuvaiheessa olevalla, viestinnän harjoittelijalle tai vastavalmistuneella. Toivomme hakemuksia monipuolisista taustoista. Tehtävä on kestoltaan 2 kk ja 80 % työajalla, 15.9.-15.11.2020. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Helsingin NNKY on osa maailmanlaajuista ekumeenista liikettä, joka on eri-ikäisten, rohkeasti toistensa, yhteisöjensä ja koko maailman hyväksi toimivien tyttöjen ja naisten yhteisö. Pääkaupunkiseudulla olemme merkittävä tyttötyön tekijä ja kannamme vastuuta luomakunnasta.

Odotamme hakemustasi yhtenä tiedostona 30.8. mennessä yhdistyksen toiminnanjohtajalle osoitteeseen leena.vilkka@hnnky.fi, lisätiedot tehtävästä 25.8. klo 10-12, puh. 044-5944528.

Seuraa toimintaamme ja ajankohtaisia uutisia
www.hnnky.fi

Kerhotoiminta

kokkikerhot, taidekerhot, luonto- ja eläinkerhot eri puolilla Helsinkiä nuorisotaloilla, kouluilla ja seurakuntien tiloissa

Luomakuntaleirit tytöille 2020

Iloa luonnosta ja eläimistä -päiväleiri syyslomaviikolla.

Kerhoihin ja leireille ilmoittaudutaan harrastushaussa, hakusanaksi hnnky,  http://nk.hel.fi/harrastushaku/

Lisätiedot kerho- ja leiritoiminnasta laura.weckstrom@hnnky.fi

Vuosaaren tytöt -toiminta

Tyttöjen olohuone Rastilassa toimii koulun jälkeen kaikkina arki-iltoina ja kerran kuussa lauantaisin alueen 10-18 -vuotiaille tytöille.

Otamme toimintaan myös harjoittelijoita ja vapaaehtoisia tyttöjen tueksi, ilmoittaudu mukaan.

Katso tarkemmat tiedot kotisivuiltamme, lisätiedot susanna.kuusisto@hnnky.fi

Voimasiskot

Ryhmä on tarkoitettu kaikille eri-ikäisille NNKY-naisille, naisena olemisesta ja yhdessä voimaantumisesta kiinnostuneille! Ryhmään mahtuu n. 8 osallistujaa. 

  • Venäjänkielisten maahanmuuttajanaisten ryhmä keskiviikkoisin. 
  • Afrikkalaisten naisten ryhmä kerran kuussa lauantaisin.

Lisätiedot katri.vanwensen@hnnky.fi

Kamalat äidit©

Kamalat äidit -vertaisryhmä joka toinen viikko maanantaisin Töölössä ja torstaisin Rastilassa klo 17.30–19.00. Lisätiedot ja uudet ryhmät www.kamalataidit.fi

Tule mukaan!

Lisätietoja yhdistyksemme toiminnasta antaa toiminnanjohtaja Leena Vilkka, leena.vilkka@hnnky.fi, puh. 044-5944528, www.hnnky.fi

Olemme myös facebookissa, käy tykkäämässä sivua ja seuraa ajankohtaisia tapahtumatiedotteita!

Liity jäseneksi

Tule mukaan maailman laajimpaan kristilliseen naisliikkeeseen. Helsingin NNKY:n jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen netissä.

Suomen NNKY-liitto tarjoaa NNKY:n paikallisyhdistysten jäsenille seuraavat edut:

Jäsenlehti Näkyvä Nainen kuudesti vuodessa
* jäsenalennus Hotelli Helkassa Helsingissä
* jäsenalennus Tunturikeimiön palveluista.

Jäsenenä olet osa suurta tyttöjen ja naisten sisarpiiriä ja vaikutat tyttöjen ja naisten asemaan yhteiskunnassamme! Jokainen jäsen on meille tärkeä.

Tule vapaaehtoiseksi

Meillä on runsaasti mielenkiintoisia ja tärkeitä vapaaehtoistehtäviä – ehtisitkö silloin tällöin toimiston avuksi tai emännäksi tilaisuuksiin, vapaaehtoisohjaajaksi tyttöjen ryhmiin ja leireille tai ryhtyisitkö ryhmänohjaajaksi? Kysy lisää, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä!

Yhteystiedot

Mechelininkatu 15 A 8
00100 Helsinki
p. 044 594 4528
leena.vilkka@hnnky.fi
tj. Leena Vilkka
pj. Katri Jussila

www.hnnky.fi