Tervetuloa Tunturikeimiölle!

Jos haluat kokea Lapin erämaaluonnon rauhaa kodikkaassa ympäristössä ja maailman puhtaimmassa ilmassa, Tunturikeimiö Jerisjärvellä, Muoniossa on juuri sinun matkakohteesi.

Meillä majoitut mukavasti 

Tule nauttimaan Tunturikeimiön vieraanvaraisuudesta! Majoitusmahdollisuus ympäri vuoden kolmessa eri rakennuksessa: Maja, Kieppi ja Takatasku-mökki.

Kesällä olemme auki tuttuun tapaan läpi kesän, pitkälle syksyyn. Kahvilamme palvelee aukioloaikojen puitteissa kaikkia tunturiin menijöitä ja ohikulkijoita. Kahvilastamme löytyy mm. itsetehtyjä leivonnaisia, jäätelöä ja matkamuistoja. Poikkea rohkeasti pirttiin!

Rantasauna, josta voit pulahtaa virkistävään Naistenlampeen, lämpeää ohikulkeville hintaan 10€ / henkilö. Varaathan paikkasi lauteille etukäteen, puh. 0500 209 630. Sauna on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Majoittuville sauna sisältyy aina huoneen tai mökin hintaan!

Otathan mukaan lemmikkisi!

Tiesithän, että meillä on myös lemmikit sallittu? Voit tuoda lemmikkisi mukaan kahvilan tiloihin ja varata lemmikkiystävällisen majoituksen lisähintaan 10€ / vrk tai 50€ / viikko.

Kodikas Tunturikeimiö

Kodikas, ainutlaatuinen,- kaikille avoin retkeilykeskus ja lomanviettopaikka Tunturikeimiö sijaitsee Keimiötunturin juurella Jerisjärvellä, Muoniossa.

Hiihtämään tai patikoimaan tunturipoluille pääset suoraan pihaltamme!

Erämaaluonnon rauha ja hiljaisuus ovat palvelujemme ohella parasta, mitä voimme sinulle tarjota!

Läheltämme löytyy myös paljon kiinnostavia kohteita. Suuret hiihtokeskukset : Levi, Ylläs, Olos ja Pallas sijaitsevat alle tunnin ajomatkan päässä.

Lämpimästi tervetuloa Tunturikeimiölle!