Tilat

Majoitu mukavasti Tunturikeimiöllä

Tarjoamme majoitusta ja ruokapalveluja sekä kokoustiloja kaikille asiakkaille ja ryhmille. Vuodepaikkoja meillä on yhteensä 45. Otathan yhteyttä myynti@tunturikeimio.fi tai puh. 0500 209 630.

Tunturikeimiöltä löydät kaikkea, niin yhteisöllisyyttä kuin omaa rauhaa

Tunturikeimiöllä voit majoittua eri rakennuksissa: päärakennus Majassa, Kiepissä tai Naistenlammen rannalla sijaitsevassa Takatasku-mökissä.

Järjestämme tilauksesta myös erilaisia perhejuhlia, lounas- ja päivällistilaisuuksia ryhmille sekä vuokraamme kokoustiloja.

Rantasaunalta voit pulahtaa virkistävään Naistenlampeen ympäri vuoden. Saunarakennuksen yhdistetty pukutila/takkahuone soveltuu myös ryhmätyötilaksi. Kiepin alakerrassa sijaitsevat kaksi ”aina lämmintä” saunaa sekä hyvin varusteltu kokoustila/takkahuone.

Kota luo tunnelmallisen ympäristön illanviettoihin, makkaran- ja letunpaistoon sekä tietysti nokikahveihin.

Talvisin hiihtäjiä palvelee lämmin suksien huoltohuone voitelutelineineen ja rautoineen. Samassa rakennuksessa on kesällä pöytätennistila. Kesäisin pihapiirissä voi järjestää vaikkapa lentopallokisat sitä varten varatulla kentällä.

Rippileiri Tunturikeimiöllä

Tunturikeimiö soveltuu loistavasti rippileirin pitopaikaksi.

Rippileirejä varten alueella on oma leirikirkko − taivaskattoinen ja metsäseinäinen, saarnastuolina toimii vanhan pihamännyn juurakko.

Lähde tutustumiskierrokselle Tunturikeimiölle

Panoraamakuvien avulla pääset tutustumaan tarkemmin Tunturikeimiön tiloihin. Lämpimästi tervetuloa peremmälle!