Tilat

Majoitu mukavasti Tunturikeimiöllä!

Tarjoamme majoitusta, ruoka- ja pitopalveluja juhlatilaisuuksiin sekä kokoustiloja kaikille asiakkaille ja ryhmille. Vuodepaikkoja meillä on yhteensä 45. Otathan yhteyttä myynti@tunturikeimio.fi tai tiistai–torstai klo 9–15 puh. 0500 209 630.

Tunturikeimiöltä löydät kaikkea, niin yhteisöllisyyttä kuin omaa rauhaa

Tunturikeimiöllä voit majoittua eri rakennuksissa: päärakennus Majassa, Kiepissä tai Naistenlammen rannalla sijaitsevassa Takatasku-mökissä.

Järjestämme häät, syntymäpäivä ym. juhlatilaisuudet, sekä lounas- ja päivällistilaisuuksia ryhmille sekä vuokraamme kokoustiloja.

Rantasaunalta voit pulahtaa virkistävään Naistenlampeen ympäri vuoden. Saunarakennuksen yhdistetty pukutila/takkahuone soveltuu myös ryhmätyötilaksi, illanistujaisiin sekä saunailtoihin. Rantasaunan voi vuokrata myös yksityiskäyttöön.

Kiepin alakerrassa sijaitsevat kaksi ”aina lämmintä”-saunaa sekä hyvin varusteltu kokoustila/takkahuone.

Kota luo tunnelmallisen ympäristön tyhy -ja tykypäiville, sekä illanviettoihin, makkaran- ja letunpaistoon sekä tietysti nokipannukahveihin. Kysy tarjous!

Talvisin hiihtäjiä palvelee lämmin suksien huoltohuone voitelutelineineen ja rautoineen. Samassa rakennuksessa on kesällä pöytätennistila.

Rippileiri Tunturikeimiöllä

Tunturikeimiö soveltuu loistavasti rippileirin pitopaikaksi.

Rippileirejä varten alueella on oma leirikirkko − taivaskattoinen ja metsäseinäinen, saarnastuolina toimii vanhan pihamännyn juurakko.