Jyväskylän NNKY:n hallitus 2024

JOHTORYHMÄ
Eija Rytkönen, puheenjohtaja 2021-24Eija on eläkkeellä oleva äidinkielenopettaja, joka puolisonsa Sepon kanssa muutti toistakymmentä vuotta sitten takaisin Jyväskylään, nuoruutensa opiskelukaupunkiin. Jyväskylän NNKY tuli tutuksi joitakin vuosia sitten Puuroa ja puhetta -tilaisuuksien kautta. Eijalle NNKY:ssä tärkeitä asioita ovat ekumeenisuus ja lähimmäisenrakkaus.
Motto: Luotan, että kaikki järjestyy
Marja-Liisa Kilpeläinen, rahastonhoitaja, hallituksen jäsen 2022-25Paljasjalkainen jyväskyläläinen Marja-Liisa on toiminut kirjanpidon yrittäjänä vuoteen 2019 asti, joten hänellä on vahva osaaminen talouteen ja hallintoon. Marja-Liisa nauttii vapaa-ajalla erityisesti pesäpallopelien seuraamisesta ja luonnonrauhasta mökillään Rautalammilla. Marja-Liisa arvostaa NNKY:n lämminhenkistä ilmapiiriä ja monipuolista toimintaa.
Motto: Päivä vain ja hetki kerrallansa
Sirkku Ingervo, varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen 2023-24,
NNKY-liiton hallituksen jäsen 2024-25
Sirkku muutti takaisin nuoruusvuosiensa Jyväskylään reilut neljä vuotta sitten ja on toiminut kaksi vuotta yhdistyksessämme Voimasiskot-ohjaajana ja Kohti Unelmia! -teemapäivän vetäjänä. Sirkun perheeseen kuuluu kaksi aikuista lasta ja neljä spanielia, joiden kanssa hän harrastaa aktiivisesti eri lajeja. Myös laulaminen on lähellä Sirkun sydäntä. Koulutukseltaan Sirkku on kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja, luokanopettaja, oppilaanohjaaja, sosiaalityöntekijä ja nuorisotyöntekijä. Hän on myös yhteiskunnallisesti aktiivinen kaupunginvaltuutettu ja aluevaltuutettu.
Motto: Eteenpäin elävän mieli!
HALLITUKSEN JÄSENET
Sanna Haapasaari, hallituksen jäsen 2023-24Sanna on kotoisin Lappajärveltä, Etelä-Pohjanmaalta ja asuu nykyään Espoossa. Jyväskylässä asuessaan Sanna tuli toimintaan mukaan Tuunaus- ja taidetyöpajan kautta, päätyi vapaaehtoistehtäviin mm. emäntätoimikunnassa ja hallituksen jäseneksi (2012-2017). Sen lisäksi Sanna edusti Jyväskylän NNKY:tä liiton hallituksessa kaudet 2014-2016. Viimeksi Sanna on toiminut NNKY-liiton vaalitoimikunnassa (2020-23) ja edustanut NNKY:tä Suomen Ekumeenisen Neuvoston Yhdenvertaisuusjaostossa (2017-22).
Motto: Kirja on avain tuntemattomiin maailmoihin
Riitta Honkanen, hallituksen jäsen 2024-25Riitta on syntynyt ja koko ikänsä asunut Jyväskylässä. Koulutukseltaan Riitta on sairaanhoitaja, joka on erikoistunut terveydenhoitajaksi ja tehnyt työuransa opiskeluterveydenhuollossa.
Myös molemmat Riitan lapset asuvat Jyväskylässä.
Riitta harrastaa monipuolista liikuntaa, luonnossa liikkumista, kieltenopiskelua ja matkustamista: ”Tärkeää minulle on säännöllinen voimaantuminen Kuusamon mökillä. Vahvuudekseni koen laajan sosiaalisen verkoston, joka ulottuu lapsuudenystävistä, sukulaisista sekä opiskelu- ja työkavereista ulkomaanmatkoilla tavattuihin ystäviin. NNKY: n toimintaan tulin ”puuroa ja puhetta” tapaamisen kautta reilu vuosi sitten ja nyt olen avoinna tulevalle.”
Motto: Tästä päivästä tulee hyvä päivä
Riitta Honkanen
Vuokko Kolehmainen, hallituksen jäsen 2023-24Vuokko on musiikki- ja järjestöihminen. Hän on taiteellisesti lahjakas runojen tulkitsija, kuoroissa sekä pienryhmissä laulaja ja aikoinaan kuoronjohtajakin. Musiikin kautta Vuokko on ollut vahvasti mukana ekumeniassa. Kirkkopäivienkin musiikkitoimikunnassa hän on toiminut. Organisointi ja verkostojen luominen on ollut hänelle luontaista. Vapaakirkollisena vaikuttajana Vuokko on kantanut ja kantaa yhä vastuuta mm. diakonisen ViaDia-järjestön hallinnollisista ja käytännön töistä.
Motto: Elämä kantaa
Vuokko Kolehmainen
Karoliina Veijo, hallituksessa 2022-25Karoliina on pitkissä, suomalaisissa elokuvatuotannoissa mm. tuotantopäällikkönä toiminut audiovisuaalisen alan moniosaaja. Karoliina kirjoittaa runoja ja lauluja ja tekee valokuvataidetta. Näitä valokuvateoksia on nähty mm. Finlandia-talolla ja Euroopan Neuvostossa. Karoliinalla on myös graafisen alan koulutus. ”NNKY:n toiminnassa minua puhuttelevat erityisesti yhteisöllisyys, positiivisuus ja naisten hyvinvoinnin edistäminen.
Motto: Rakkaus, rohkeus, rehellisyys
Karoliina Veijo
TOIMISTOma-pe 9-15: 040 740 4472, toimisto@jklnnky.fi
Tanja Nieminen, toiminnanjohtaja,
opintovapaalla 1.2.-30.6.2024
Tanja on toiminut Jyväskylän NNKY:n toiminnanjohtajana vuodesta 2019 ja sitä ennen syyskuusta 2009 toiminnanohjaajana. Tanja on koulutukseltaan filosofian maisteri (pääaineina kulttuurien välinen viestintä sekä englannin kieli ja kulttuuri) ja lähes valmis käsityöntekijä. Vapaa-ajalla Tanja laulaa Jännät-lauluryhmässä ja käyttää luovuuttaan erilaisiin sekatekniikka- ja tekstiilitaideteoksiin. Tanja on vuosien varrella toiminut monenlaisissa vapaaehtoistehtävissä mm. eri naisjärjestöissä ja kulttuuritapahtumissa; viimeisimpänä Muistiyhdistyksen aivoterveyslähettiläänä toimiminen.
Motto: Hyvä ruoka, parempi mieli
Susanna Matikainen
toiminnanjohtaja
15.1.-14.7.2024
Susanna toimi Jyväskylän NNKY:n toiminnanjohtajan sijaisena myös reilu vuoden ajan toukokuusta 2020 heinäkuuhun 2021. Lisäksi hän toimittanut ja taittanut Jyväskylän NNKY:n 125-vuotishistoriikin 2022. Koulutukseltaan Susanna on filosofian maisteri (pääaineena taidekasvatus) ja suorittanut verkkoviestinnän ammattitutkinnon. Visuaalisesti lahjakkaan Susannan harrastuksiin kuuluvat lukeminen, ruoanlaitto, valokuvaaminen, mökkeily ja ulkomaanmatkailu.
Motto: Elämä on seikkailu

Takaisin Jyväskylän NNKY:n pääsivulle