Tule mukaan vertaisryhmään

Kamalat äidit -ryhmä aloittaa tammikuussa

RYHMÄ ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varasijalle. Kamalat äidit -sivustolta ja Facebookista löydät lisää tietoa tulevista ryhmistä verkossa ja eri puolilla Suomea. Huomaathan myös hyödylliset verkkoluennot!

Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua vertaistoimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, jaetaan murrosikään liittyvää tietoa sekä kannustetaan äitejä jakamaan ajatuksiaan muiden samassa elämäntilanteessa olevien naisten kanssa.
Uusi ryhmä Jyväskylän NNKY:llä aloittaa to 11.1.2024 klo 18. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Tapaamiset joka toinen torstai klo 18-20 11.1., 25.1., 8.2., 22.2., 7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5. ja 16.5.

Kamalat äidit®-vertaisryhmät ovat murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua vertaistoimintaa. Äitiryhmissä käsittelemme vanhemmuuteen, äitien jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyviä teemoja, jaamme murrosikään liittyvää tietoa sekä kannustamme äitejä keskustelemaan ja jakamaan ajatuksiaan yhdessä muiden ryhmän osallistujien kanssa.

Ryhmät ovat avoimia kaikille murrosikäisten äideille. Ensimmäisten kokoontumiskertojen jälkeen ryhmä jatkaa luottamuksellisena, suljettuna vertaisryhmänä. Osa ryhmistä voi olla kohdennettuja, kuten ryhmät yhden vanhemman perheiden äideille tai uusperheiden äideille.

Kamalat äidit® -ryhmät ovat ryhmänohjaajien ohjaamia vertaisryhmiä, joihin jokainen murrosikäisen lapsen äiti voi osallistua. Ryhmissä keskustellaan muun muassa arjen haasteista, kuten kotiintuloajoista, rahankäytöstä, päihteistä, pelaamisesta sekä niistä asioista, jotka kulloinkin äitejä mietityttävät.

Ryhmän koko 4-10 äitiä/ryhmä. Osallistuminen on maksutonta. Toivomme ryhmiin osallistuvilta sitoutumista ryhmän kokoontumisiin. Jyväskylässä ryhmää ohjaavat Tarja Paananen ja Anu Honka. Ryhmä kokoontuu 11.1. alkaen joka toinen torstai klo 18-20 Jyväskylän NNKY:llä (Puistotori 4). Ilmoittautumiset: jyvaskylankamalat@gmail.com